Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ότι να' ναι... «Έλληνες εξτρεμιστές θα βοηθήσουν τον υποψήφιο δήμαρχο της Χιμάρας»


Αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος στη Χιμάρα, Φρέντης Μπελέρης, έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη  πολιτικών και βουλευτών της ελληνικής ακροδεξιάς.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, έχει υποσχεθεί προσωπικά στον Μπελέρη ότι την ημέρα των εκλογών θα βρίσκεται στη Χιμάρα με τον Χαράλαμπο- Μπάμπη Καραθάνο για να συμβάλλουν στη νίκη των Ελλήνων στη Χιμάρα.

«Ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, με τον Καραθάνο,  είναι αυτοί που εργάστηκαν  με τον Φρέντη Μπελέρη συμμετέχοντας στις τρομοκρατικές οργανώσεις ΜΑΒΗ και ΣΦΕΒΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Για τη σφαγή  στην αλβανική βάση Peshkëpisë κατηγορήθηκε ο Μάκης Βορίδης. Εκείνη την περίοδο ο Βορίδης ήταν πρόεδρος του  εθνικιστικού κόμματος Ελληνικό  Μέτωπο και στη δίκη του 1996 πήγε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Φρέντη Μπελέρη», γράφει το δημοσίευμα.
Την ημέρα των δημοτικών εκλογών αναμένεται να κινηθούν στη νότιο Αλβανία περίπου 100 πολιτικές προσωπικότητες της Ελλάδας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών στη Χιμάρα και στα γύρω χωριά έχουν δει παραστρατιωτικούς της «Χρυσής Αυγής» με επικεφαλής τον  Ρομπέρτο Χαίδη από τους Αγίους Σαράντα, σημειώνει μεταξύ άλλων το αλβανικό δημοσίευμα.



Το σχόλιο μας: Πάλι καλά που δεν έγραψαν τα αλβανικά ΜΜΕ ότι ο Μπελέρης θα πάρει τον Δήμο Χιμάρας με τα όπλα!...

1 σχόλιο:

  1. μακρυα από τσακουροφορους που τα τελευταια χρονια προσκυνήσανε τη μασωνια με ανταλλαγμα την ανοδο τους στην εξουσια και που αλλαζουν τα κομματα σαν τα πουκαμισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.