Σελίδες

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Την ήττα από τον Δήμο Ηρακλείου γνώρισαν οι "ΧΑΟΝΕΣ 1914" στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΧΑΟΝΕΣ 4-2

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο μετά την συνεχόμενη βροχόπτωση, ο Δήμος Ηρακλείου κατάφερε να πάρει μια πολυ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς βαθμολογικά βρίσκεται στην πρώτη θέση. 


Οι Χάονες στο πρώτο ημίχρονο εγκλώβισαν τους γηπεδούχους επιθετικά και χτυπούσαν στις αντεπιθέσεις. Μετά από αρκετά χαμένα τετ-α-τετ απο Βασιλείου και Στέργιο, ο Κάλτσης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το Ηράκλειο κατάφερε να ισοφαρίσει από λάθος απομάκρυνση της άμυνας των Χαόνων. 


Στο δεύτερο ημίχρονο η βροχή δυνάμωσε κάνοντας το έργο των δύο ομάδων ακόμα ποιο δύσκολο. Ο Δήμος Ηρακλείου με αντεπιθεση διαρκειας και χάρη στα πολλά λάθη των Χαόνων, κατάφερε να προηγηθεί και στη συνέχεια να πάει το σκορ στο 4-1. 
Το δεύτερο γκολ για τους Χάονες πέτυχε και πάλι ο Κάλτσης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Σύνθεση Χαόνων
Χ.Στεφάτος, Η.Θανάσης, Χ.Γιάννης, Β.Θάνος, Β.Λάγιος, Α.Νικόλας, Σ.Μπάμπουλης, Α.Χάρκα, Σπ.Νταής, Κ.Κίτος, Β.Καζαμίας, Π.Νικολόπουλος, Χ.Βασιλείου, Δ.Στέργιος, Σ.Κάλτσης, Κ.Καλογέρης, Ανδ.Αναγνώστης

Προπονητής
Λ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Οι ΧΑΟΝΕΣ 1914 και η Α.Ε. Βουλιαρατι έχουν έναν αγώνα λιγότερο και την επόμενη Κυριακή 4 Ιανουαρίου τίθενται μεταξύ τους αντιμέτωποι. Με νίκη οι ΧΑΟΝΕΣ είναι σίγουρα στην πρώτη ενιάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ενώ η Α.Ε. Βουλιαράτι με ήττα ενδέχεται να μείνει εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας κρίνεται σπουδαίος καθώς στην ομάδα του Βουλιαρατιού παίζουν και τρεις παίχτες που ανήκαν στους ΧΑΟΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.