Σελίδες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Βουλευτής ΑΝΕΛ Μαρία Χρυσοβελώνη: Η Ν.Δ. απομονώνει πολιτικά τους ομογενείς από την κοινωνία

Επίθεση κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε η τομεάρχης Εσωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη, για την τροπολογία περί μη συμμετοχής αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές.
«Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση η συγκυβέρνηση συμμορφώνεται με τη γνωστή απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματική την συμμετοχή των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές»  δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη.
Όπως ανέφερε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούν ότι η συμμόρφωση με τη νομιμότητα είναι υποχρέωση της όποιας κυβέρνησης και όχι «επιλογή της ανάλογα με τα πολιτικά της συμφέροντα».
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ξεκαθαρίσει πως η παραπάνω συμμόρφωση δεν πρέπει να επηρεάσει σε καμία περίπτωση τα πολιτικά δικαιώματα των ομογενών, τους οποίους ο κ. Μιχελάκης βάζει στο ίδιο καλάθι με τους αλλοδαπούς. Γι’ αυτό έχουμε ζητήσει στη Βουλή με πρόταση νόμου που καταθέσαμε το καλοκαίρι του 2012, την κατά προτεραιότητα πολιτογράφηση των ομογενών μας, έτσι ώστε να απολαμβάνουν πλήρη εκλογικά δικαιώματα» πρόσθεσε.
Η «πολιτική απομόνωση» των ομογενών από την ελληνική κοινωνία εκ μέρους της Ν.Δ είναι μια πράξη όχι μόνο παράλογη αλλά και αντεθνική, κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.