Σελίδες

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«Ικανοποιημένος από την νέα διοικητική μεταρρύθμιση» δηλώνει ο πρόεδρος της Ομόνοιας Τιράνων!

Ο ελληνικής καταγωγή, βουλευτής με το σοσιαλιστικό κόμμα αλβανίας, Ανδρέας Μάρτος, που ψήφισε υπέρ του νομοσχεδίου κατά της ΕΕΜ, κατά της Χιμάρας και κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, σε συνέντευξη στην αλβανική εφημερίδα "Mapo" λέει ότι σε μια μεταρρύθμιση δεν μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι. «Η όλη πορεία αυτής της μεταρρύθμισης ήταν αναγκαία, το έχουμε πει πάντα αυτό και άργησε να γίνει. Η καλή θέληση αυτής της μεταρρύθμισης ήταν να λάβει υπόψη της όλες τις πλευρές, αλλά τίποτε δεν μπορεί να είναι τέλειο» ,- είπε ο Μάρτος.
Στην συνέχεια της συνέντευξης του ο Μάρτος προτρέπει τον Βαγγέλη Ντούλε να μην αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό, επειδή όπως λέει εκτιμά την συμβολή του.   «Δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο το ΚΕΑΔ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ούτε ο Ντούλες να αποχωρήσει από την σημαντική θέση που κατέχει ως αντιπρόεδρος της αλβανικής Βουλής. Εκτιμώ την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θα ήταν το καλύτερο και για τον Ντούλε και για την κυβέρνηση.»
Εν τέλει, δηλώνει αρκετά ικανοποιημένος από το νομοσχέδιο καθώς υλοποιήθηκαν πολλές από τις απαιτήσεις που αφορούσαν την ΕΕΜ (!), - σύμφωνα με τον ίδιο. «Οι περισσότερες από τις απαιτήσεις μου υλοποιήθηκαν, έτσι δεν είχα δυνατότητα να βάλω άλλους όρους στην ψήφο μου»



Πηγή: www.himara.gr
Το σχόλιο μας: "Σε μια μεταρρύθμιση δεν μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι" είπε ο κ. Μάρτος. Υποτίθεται όμως ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής έπρεπε να είχε ως μέλημα του να αφήσει ευχαριστημένους τους Βορειοηπειρώτες αφού είναι πρόεδρος του παραρτήματος της οργάνωσης που τους εκπροσωπεί "αποκλειστικά", στην αλβανική πρωτεύουσα. 
Παρ' όλα αυτά μας λέει κι από πάνω ότι πάλεψε σαν λιοντάρι, αφού, όπως δήλωσε, οι περισσότερες από τις απαιτήσεις του υλοποιήθηκαν και έτσι δεν είχε δυνατότητα να βάλει άλλους όρους στην ψήφο του... 
Μάτωσε το παλικάρι, μην είμαστε και αχάριστοι!


1 σχόλιο:

  1. καλά ακόμη αυτό παραμενει και πρόεδρος της Ομόνοιας Τιράνων και δεν ντρέπεται και οι αλλοι γιατί δεν τον στέλνουν σπίτι του . Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται συνοπιτικές διαδικασίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.