Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Πριν το Πάσχα θα αρχίσουν να δίνονται πάλι οι συντάξεις στους ομογενείς λέει ο Στρατούλης, από Ιούνιο εκτιμά ο Βεργίνης...

Πριν από το Πάσχα θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει την επαναφορά της σύνταξης των 360 ευρώ στους ανασφάλιστους υπερήλικες και ηλικιωμένους του ΟΓΑ, η καταβολή της οποίας είχε διακοπεί το 2013, δεσμεύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την περασμένη Τρίτη (10 Μαρτίου 2015).

Το προπερασμένο Σάββατο (7 Μαρτίου) από την άλλη ο Διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης εξέφρασε στην ΝΕΡΙΤ και την εκπομπή "Σαββατοκύριακο" ότι τα επιδόματα για τους ομογενείς θα αρχίσουν να δίνονται και πάλι στους δικαιούχους από τον Ιούνιο.

Για το μήνα Ιούνιο έκανε λόγο και πέρσι ο κ. Βεργίνης, δύο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές (Παρασκευή 23 Μαΐου) ότι θα αποδοθούν ξανά στους ομογενείς οι συντάξεις του ΟΓΑ. Από Ιούνιο σε Ιουνίο το πηγαίνει ο κύριος Διοικητάς.

Τώρα ποιος λέει την αλήθεια, ο Στρατούλης ή ο Βεργίνης, ή αν μας δουλεύουν και οι δύο θα το φανερώσει η πραγματικότητα μέσα στους τρεις επόμενους μήνες. Από υπομονή οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν ξεπεράσει και τον Ιώβ. 

Όπως και να έχει θα πιάσουν δουλειά οι bookmakers για τα στοιχήματα που θα δίνουν και θα παίρνουν για το αν και πότε θα ξαναπάρουν οι Βορειοηπειρώτες και Πόντιοι ηλικιωμένοι τα επιδόματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.