Σελίδες

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Έπαρχος Λιβαδειάς: Σύντομα οι κακοποιοί που προκάλεσαν την πιο ιερή μέρα θα λάβουν την απάντηση

Σε ανακοίνωση του ο Έπαρχος Λιβαδειάς, για το περιστατικό της δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή, δηλώνει πως οι δράστες σύντομα θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση.
Παράλληλα καλεί τους κατοίκους της περιοχής να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στα πάτρια εδάφη, τονίζοντας πως ενωμένοι θα δώσουμε την απάντησή μας.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου: O έπαρχος Λιβαδειάς και πρόεδρος αιρετών Ελλήνων Αλβανίας σας εύχεται χαρούμενο το νέο έτος 2014!


 Η Λιβαδειά ένα από τα προπύργια του ελληνισμού της Αλβανίας δεν λυγίζει σε μεμονωμένα γεγονότα η μη που συμβαίνουν από κακοήθεις εγκληματίες από ότι θρησκεία και εθνικότητα  είναι!!!
Σύντομα σε συνεργασία με την νεοσύστατη αλβανική αστυνομία οι κακοποιοί που προκάλεσαν στην πιο ιερή ήμερα όλης της ορθοδοξίας θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση !
Ευχόμαστε και ελπίζουμε όλοι οι συμπατριώτες μας να έρθουν και να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στα πάτρια εδάφη ! Ως Έλληνες απέναντι σε αυτά τα στοιχειά είμαστε πάντα ενωμένοι τίποτα δεν μας χωρίζει πολλά μας ενώνουν αυτή είναι και η απάντηση που στέλνουμε σε οποίον νομίζει ότι μπορεί να παίξει με την ζωή και την περιουσία των συνανθρώπων μας! 

Με εκτίμηση, 
ο έπαρχος Λιβαδειάς 
Ηρώδης Νταλιάνης 

Λιβαδειά 
27.12.2013


apenadi.blogspot.gr


Καλά τα γράφει ο Έπαρχος Λιβαδειάς στην ανακοίνωση του, αλλά το θέμα είναι ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι κεαδίτες έπαρχοι έχουν κάνει πολύ καιρό τώρα τα στραβά μάτια στις αυθαιρεσίες των Αλβανών, τόσο στο θέμα της καταπάτησης των ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όσο και στη λεηλασία του φυσικού πλούτου του τόπου. 
Τώρα λοιπόν που είναι στην κυβέρνηση ας κοιτάξουν να κάνουν έργο ουσίας κι όχι να παριστάνουν πως κάνουν αντιπολίτευση για τα μάτια του κόσμου.
ΥΓ.: Τώρα πως γίνεται ένας... Ηρώδης να έχει τα Χριστούγεννα για ιερή μέρα αυτό είναι απορίας άξιον!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.