Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Οι Ελληνόψυχοι του ΕΛΑΜ διαμαρτυρήθηκαν δυναμικά σε ομιλία τουρκοκύπριου ηγέτη στη Λεμεσό

Πιστοί στις εντολές του Γεώργιου Γρίβα Διγενή: “Ταλάτ ποτέ ξανά” βροντοφώναξε το ΕΛΑΜ - Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟΕκδήλωση έντονης διαμαρτυρίας έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στην Λεμεσό από μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) για την απόφαση ορισμένων επαναπροσεγγιστικών κύκλων να προσκαλέσουν ως ομιλητή τον εγκάθετο της Τουρκίας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, για να συζητήσουν για την δήθεν επανένωση του νησιού.

Ως εθνικιστικό κίνημα θεωρούμε αδιανόητο και ότι αγγίζει τα όρια του αίσχους να προσκαλείται σε δημόσιο διάλογο ένα από τα μέλη της τρομοκρατικής τουρκικής οργάνωσης ΤΜΤ, ο οποίος βασάνισε εξακριβωμένα δεκάδες συμπατριώτες μας. Είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος «κύριος» να αρθρώσει λόγο για ειρηνική συμβίωση.




Τα μέλη του κινήματός μας πορεύτηκαν με άρτια πειθαρχεία από τα γραφεία της Κεντρικής Οργανώσεως Λεμεσού προς το πολιτιστικό κέντρο όπου και έδωσαν δυναμικά το παρόν τους  αναφωνώντας συνθήματα αντιομοσπονδιακού χαρακτήρα όπως το «Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί η Κύπρος δεν πωλείται είναι Ελληνική».

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μόνοι που αντέδρασαν στο εκτυλισσόμενο θέατρο του παραλόγου, ή καλύτερα θέατρο της λυκοφιλίας και της προδοσίας, ήταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) το οποίο με στεντόρεια φωνή διεμήνυσε πως υπάρχουν Έλληνες που είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν την μακραίωνη ελληνικότητα του νησιού μας και δεν υποκλίνονται μπροστά στους Τούρκους κατακτητές.


Η όλη εκδήλωση έληξε περήφανα με τον Εθνικό ύμνο.  
Δηλώσεις στα ΜΜΕ όσο αφορά την δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του Ταλάτ από τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδη Γεάδη.


Οι Ήρωες της ΕΟΚΑ, ο Γρηγόρης Αυξεντίου, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο Καραολής, ο Δημητρίου και τόσοι και τόσοι άλλοι δεν πέθαναν για την "ελληνοτουρκική φιλία" ή την "ομοσπονδία", αλλά για την Ένωση με την Ελλάδα! Από τα φυλακισμένα μνήματα που βρίσκονται βρωντοφωνάζουν "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

από www.xryshaygh.com


Το σχόλιο μας: Αυτά να τα βλέπουν οι Βορειοηπειρώτες που στρώνουν το χαλί στα αλβανικά κόμματα και υποδέχονται με βάγια  τους Ράμα, Μπερίσα και Μέτα όταν κάνουν βόλτα στα χωριά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.