Σελίδες

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι σύντροφοι Ράμα και Κοκδήμα χτίζουν πάνω σε παραλία του Κηπαρού Χιμάρας

• Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός, Σάλι Μπερίσα δημοσίευσε φωτογραφίες από την ανέγερση οικοδομής του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Κότσο Κοκδήμα, 20 μέτρα από την παραλία στο Κεπαρό της Χιμάρας, λέγοντας ότι είναι τα ανάκτορα του Αλβανού Πρωθυπουργού και του βουλευτή Κότσο Κοκδήμα. 

«Κοιτάξτε πως προστατεύει ο Ράμα και Κοκδήμα τον περιβάλλον»,- γράφει ο Μπερίσα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, κείμενο που αναδημοσιεύει το himara.gr.

«Στο Κεπαρό, 20 μέτρα από την άκρη της θάλασσας η κατασκευή των ανακτόρων Ράμα - Κοκδήμα μεγαλώνει μέρα με την μέρα! Δείτε την εικόνα! Η κατασκευή αυτή, είναι κατάφωρη παραβίαση του δικαίου περί προστασίας του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων, το δίκαιο του χωροταξικού σχεδιασμού και αξιολόγησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και του περιφερειακού σχεδίου παράκτιας ζώνης καθώς και του τοπικού σχεδίου του δήμου της Χιμάρας. 


Για την παράνομη αυτή κατασκευή που επεκτείνεται μέρα με την μέρα, υπάρχουν δυο αποφάσεις κατεδαφίσεως από την αρμόδια υπηρεσία, του INUK, αλλά προστατεύεται από την κυβέρνηση.
Η προστασία του περιβάλλοντος, σημαίνει προστασία της υγείας μας και των μελλοντικών γενεών. Ως εκ τούτου, τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος είναι απ 'τα σοβαρότερα εγκλήματα και στην Αλβανία όπου ο Έντι Ράμα είναι ο νούμερο ένα κακοποιός του περιβάλλοντος. Το να πιστεύει κανείς ότι ο Ράμα προστατεύει το περιβάλλον, είναι σαν να πιστεύει ότι υπάρχει τετράγωνος κύκλος», γράφει ο Μπέρισα.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Το σχόλιο μας: Καλά τα λέει ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας για τον νυν και το τσιράκι του, αλλά γιατί δεν κοιτάει καλύτερα και τα δικά του καμώματα με τα φιλέτα που παραχωρήθηκαν στο γαμπρό και την υπόθεση της Κακομαίας; Ίσως πει ότι δεν έχτιζε τόσο κοντά στο κύμα αλλά αθώος δεν είναι...
Πάντως μιλάμε για την απόλυτη κατάντια. Αντί να φωνάζουν οι Ντούλε και Μπολάνο για τη Χιμάρα μιλά ο Μπερίσα, έστω και για την προστασία της παραλίας.

Η επίμαχη φωτογραφία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.