Σελίδες

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Αλή Πασάς» της Χιμάρας ο σύντροφος Κοκδήμα

• Τη Χιμάρα επισκέφτηκε ο βουλευτής του αλβανικού Δημοκρατικού κόμματος, Αρμπέν Ριστάνι, με σκοπό να αναδείξει, να καταδικάσει και να καταγγείλει το υπό ανέγερση παράνομο συγκρότημα στο Κηπαρό του βουλευτή του Σοσιαλιστικού κόμματος Κότσο Κοκδήμα (φωτο). Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση δημιουργεί νέους πασάδες. 

«Το αλβανικό Δημοκρατικό κόμμα και ο λαός της Χιμάρας έχουν καταγγείλει και καταδικάζουν την ανισότητα ενώπιον του νόμου που εφαρμόζει η αλβανική κυβέρνηση»,- ανέφερε ο Ριστάνι, σύμφωνα με το himara.gr.
Μπροστά από το παράνομο συγκρότημα που κτίζεται, 3 μέτρα από τη θάλασσα, αψηφώντας το νόμο και κάθε αστική νομοθεσία, ο Ριστάνι παρομοιάζει τον Κοκδήμα με τσιφλικά ο οποίος θα ξεπεράσει και τον Αλή πασά των Ιωαννίνων καθώς απαιτεί να φτιάξει κάστρο ακόμη μεγαλύτερο από το κάστρο στο Πόρτο Παλέρμο. Ο Πασάς αυτός παίρνει εδάφη παντού. 


«Αυτά τα ανάκτορα που χτίζει ο Κοκδήμα παραμένουν χωρίς οικοδομική άδεια. Είναι αντίθετο προς κάθε κανόνα της πολεοδομίας, οποιασδήποτε διάταξης, είναι μόνο 3 μέτρα μακριά από τη θάλασσα όπως μπορείτε να δείτε. Αυτή είναι μια μεγάλη αδικία και πρέπει να αγωνιστούμε μαζί για να απομακρύνουμε αυτά τα παράσιτα από την Αλβανία. Το Δημοκρατικό κόμμα και ο λαός της Χιμάρας, θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσει αυτή η άνιση μεταχείριση μπροστά στο νόμο που καταστρέφει τη κοινή δημόσια ιδιοκτησία»,- δήλωσε ο Ριστάνι. 


Μπροστά στη κάμερα μίλησαν και κάτοικοι του χωριού της Χιμάρας, Κηπαρό και κατάγγειλαν ότι, ο Κοκδήμα έχει καταλάβει παράνομα γη στην περιοχή.


ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.