Σελίδες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Ιδρύθηκε τρομοκρατική ομάδα στην Αλβανία για την απελευθέρωση και αυτονομία της Βορείου Ηπείρου»!

«Τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας για την απελευθέρωση της Χιμάρας, των Άγιων Σαράντα, της Δερβιτσάνης, της Δρόπολης , τους  Γεωργουτσάτες, τις Δρυμάδες και το Κηπαρό και ορισμένα χωριά που πιστεύουν ότι πρέπει να ενταχθούν σε μια αυτονομία στο αλβανικό κράτος», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Η τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτείται από λομπίστες για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου, έχει κυκλοφορήσει πλατφόρμα για την αυτονομία.

Έλληνες Ορθόδοξοι κληρικοί χρηματοδοτούν την κίνηση αυτή και μεταξύ τους θεωρούνται  ύποπτοι αρκετοί επίσκοποι υψηλού επιπέδου.

Πριν από ημέρες- συνεχίζει το δημοσίευμα-  οι δύο σύμμαχοι της Αναγέννησης, ο Βαγγέλης Ντούλε και ο Βασίλης Μπολάνος, προέβησαν σε κλήσεις κατά του αλβανικού κράτους και απαίτησαν περισσότερη αυτονομία στην ελληνική μειονότητα (σημ. ΕΛΑ: Εδώ γελάμε!), μια πρωτοβουλία που υποστηρίχθηκε από το βουλευτή του LSI (Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση), Βαγγέλη Τάβο (σημ. 2: Εδώ γελάμε μετά δακρύων).

Η αστυνομία και ο Σαϊμίρ Ταχίρι (υπουργός Εσωτερικών) σιωπούν και δεν προβαίνουν σε δηλώσεις (σημ. 3: Να δηλώσουν τι και σε ποιον;).

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στο χωριό Δρυμάδες που είναι γνωστό ότι ανήκει στην εκλογική περιφέρεια των βουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κότσο Κοκοδήμα και Έντι Ράμα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.Αν και δεν επιβεβαιώσαμε ποια ακριβώς αλβανική ιστοσελίδα δημοσίευσε πρώτη την εν λόγω "είδηση", πάντως το σίγουρο είναι ότι μπερδεύτηκαν με τα φυλλάδια που έπεσαν λίγες μέρες πριν την 17η Φεβρουαρίου σε Χιμάρα και Δρόπολη. Πάντως δεν αποκλείεται οι εικονιζόμενοι να είναι οι ίδιοι οι "δημοσιογράφοι" που διαδίδουν όλα αυτά! Τόσο καλά ενημερωμένοι είναι για το που τραβήχτηκε η φωτογραφία και ποιοι χρηματοδοτούν τους... αντάρτες; 
Βέβαια το ανεκδιήγητο είναι που γράφουν ότι ζητάν αυτονομία ο Ντούλε, ο Μπολάνο και ο Τάβο...
Όλα κι όλα! οι σύντροφοι Ράμα, Κοκδήμα και Μάρτο πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους! 
Δεν γίνεται να αφήνουν να αλωνίζουν στην περιφέρεια τους εξτρεμιστές που αγωνίζονται για την απόσχιση της "νοτίου αλβανίας"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.