Σελίδες

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Νέα Δημοκρατία για Δρυμάδες: Ο Αλβανός πρωθυπουργός ξεπέρασε κάθε όριο αμετροέπειας

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος,  αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού σχετικά με τα απαράδεκτα γεγονότα στην εκκλησία  του Αγίου Αθανασίου στις Δρυμάδες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Αλβανός Πρωθυπουργός κ. Έντι Ράμα με τις σημερινές διαδικτυακές δηλώσεις του ξεπέρασε σε προκλητικότητα και αμετροέπεια τον ίδιο τον εαυτό του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα  Balkaneb,  ο κ. Ράμα απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση σχετικά με τα απαράδεκτα γεγονότα στην εκκλησία  του Αγίου Αθανασίου στις Δρυμάδες ανέφερε : “Είναι για γέλια και για κλάματα που ένα οικοδόμημα σαν γκαράζ το ονομάζουν εκκλησία και διαμαρτύρονται γιατί επαναφέρουμε στη ζωή την κληρονομιά μας!”.
Μετά τα προ μηνών, σαφή εθνικιστικά υπονοούμενα περί “Μεγάλης Αλβανίας”, μετά τις δηλώσεις αμφισβήτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας σε θαλάσσιες ζώνες της, τώρα ο κ. Ράμα χαρακτηρίζει σαν “γκαράζ” την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στις Δρυμάδες.
Οι δηλώσεις αυτές του Αλβανού Πρωθυπουργού δημιουργούν διαβρωτική ένταση. Με τέτοιες δηλώσεις υποσκάπτει ο ίδιος τις ευρωπαϊκές προοπτικές της χώρας του».

To σχόλιο μας: Αυτά να τα βλέπετε και εσείς της ΝΔ και όλοι όσοι μιλάτε για "ελληνο-αλβανική φιλία" και "ευρωπαϊκή προοπτική" της Αλβανίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.