Σελίδες

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μεγάλη ελληνική σημαία κάλυψε το σχολείο των Βουλιαρατών


Στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου έχει υψωθεί εδώ και λίγες ημέρες αυτή η τεράστια ελληνική σημαία, όπως μπορείτε να τη δείτε κι εσείς. 

Τη φωτογραφία μάς την έστειλε Βορειοηπειρώτης και τον ευχαριστούμε. Δυστυχώς αυτές τις εικόνες που μας κάνουν υπερήφανους, δεν θα τις δείτε σε συστημικά κανάλια. Όλα αυτά παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης Τσίπρα, της κυβέρνησης που έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τούς Βορειοηπειρώτες. 

Αυτοί μόνοι τους σηκώνουν την Ελλάδα στους ώμους τους. 


Στην ίδια πόλη, τους Βουλιαράτες υπάρχει μόνιμα ζωγραφισμένη η ελληνική σημαία πάνω στον τοίχο που βλέπετε. Γεια σας ήρωες Πατριώτες! 
Είστε οι αυθεντικοί Έλληνες!



Το σχόλιο μας: Ευχάριστο είναι να διαβάζουμε θετικές αναρτήσεις για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό από ελλαδικούς ιστότοπους. Ευτυχώς που υπάρχουν σε κάποια χωριά ένας με δύο πραγματικά και πρακτικά Ελληνόψυχοι γιατί στην πραγματικότητα το 95% των Βορειοηπειρωτών είναι εθνικά άχρηστοι. Αλλά αυτά θα τα γράψουμε σε επόμενη ανάρτηση μας. Πάντως δεν είναι μόνο η κυβέρνηση Τσίπρα που εγκατέλειψε τη Βόρειο Ήπειρο. Οι προηγούμενες έκαναν χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.