Σελίδες

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Το ιστολόγιο "Αντιπαρακμή" μας αποχαιρετά μετά από οκτώ χρόνια διαδικτυακής παρουσίας

Μετά από 8 χρόνια δράσης (ξεκινήσαμε τον Αύγουστο του 2006), το ιστολόγιό μας έφθασε στο τέλος του. 
Σε μια δυτική κοινωνία με πρότυπα την καλοπέραση, το σεξ, το lifestyle, τον ευδαιμονισμό, ξεκινήσαμε αρχικά ως μια δεξαμενή σκέψης, προβάλλοντας κείμενα προβληματισμού "ενάντια στην παρακμή και τη βλακεία", όπως ήταν ο τίτλος μας.

Σταδιακά, οι συνθήκες άλλαξαν και απαίτησαν  να εστιάσουμε στις αξίες και στα ιδανικά που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Ιδανικά, πρότυπα και αξίες που έχουμε ανάγκη όλοι μας. Προβάλαμε δεκάδες πατριωτικές εκδηλώσεις, στηρίξαμε αγνούς αγώνες, είμασταν στο πλευρό σεβάσμιων ιερέων, καυτηριάσαμε τις Οικουμενιστικές προκλήσεις, αποκαλύψαμε τι γίνεται στη Θράκη, στην Κύπρο, στη Β.Ήπειρο, θυμηθήκαμε τους ήρωες της πατρίδας μας και τους ιερομάρτυρες της Ορθόδοξης πίστης μας και αντλήσαμε κουράγιο και δύναμη από τους αγώνες και την θυσία τους.


Θυμίζουμε μία από τις πολλές προσπάθειες φίμωσης του Ιστολογίου μας (δείτε  εδώ,  εδώ,  εδώ)
Σε όλο αυτό το διάστημα, δεν ήταν λίγες οι φορές που δεχθήκαμε απειλές από εχθρούς αλλά και  "συστάσεις"  από "φίλους".
Περήφανα σας διαβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε συμβιβαστήκαμε, ουδέποτε υποκύψαμε. Κυρίως, όταν χρειάστηκε να αποκαλύψουμε πρόσωπα και πολιτικούς που σχετίζονται με την Μασονία και τα παρακλάδια της (Rotary, Lions), τεκμηριώνοντας πάντα απόλυτα τις καταγγελίες μας με πλήθος φωτογραφικών-ντοκουμέντων.

Σήμερα, 8 χρόνια μετά το ξεκίνημά μας, με χαρά διαπιστώνουμε ότι τα πατριωτικά και ορθόδοξα ιστολόγια έχουν πολλαπλασιαστεί. Σταμάτησε πλέον η "συνωμοσία της σιωπής" του καρτέλ των ΜΜΕ και υπάρχει ελεύθερη πληροφόρηση όσο τουλάχιστον το διαδίκτυο παραμένει ακόμη ελεύθερο. 

Το σημαντικό υλικό που έχει μαζευτεί όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών εργασίας, ταξινομημένο σε 160 ετικέτες (θεματικές ενότητες) θα παραμείνει φυσικά διαθέσιμο στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου και σε κάθε μελλοντικό επισκέπτη.

Ευχαριστούμε τους 339 αναγνώστες που εγγράφηκαν και λάμβαναν καθημερινά στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο την ανάρτηση της ημέρας. Ευχαριστούμε άλλους 900.000 που μας επισκέφθηκαν τα 4 τελευταία χρόνια. Ευχαριστούμε κυρίως τα δεκάδες ιστολόγια που πρόβαλαν τις αναρτήσεις μας και διέδωσαν τα μηνύματά μας, με τα οποία αναπτύξαμε μια ασπίδα αγώνα και συνδεθήκαμε χωρίς πολλές φορές να έχουμε γνωριστεί ποτέ δια ζώσης.

Σε περίπτωση που οι συνθήκες το απαιτήσουν, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε και πάλι παρόν.

antiparakmi.blogspot.com


Ευχαριστούμε και εμείς το φιλικό ιστολόγιο "Αντιπαρακμή" για όσα προσέφερε. Θα θυμόμαστε ιδιαίτερα τις παρεμβάσεις του για το Βορειοηπειρωτικό στο οποίο γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, γράφοντας το κάθε τι με το όνομα του.
Το αποχαιρετούμε με την ελπίδα σύντομα να επανέλθει και να γράφει την αλήθεια για όσα γίνονται με τον τρόπο που μόνο αυτό ξέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.