Σελίδες

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν τον αστυνομικό στο Λαζαράτι!

Η εκτέλεση 31χρονου μέλους των αλβανικών επίλεκτων αστυνομικών δυνάμεων και ο τραυματισμός δύο συναδέλφων του έγινε από ομάδα νεαρών 17 - 22 χρόνων, οπαδών του Ισλαμικού Κράτους, αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την κατάθεση στην αστυνομία του πρώτου συλληφθέντα για ένοπλα επεισόδια της Τετάρτης κατά της αστυνομίας στο χωριό Λαζαράτι.
O 17χρονος, ο οποίος ονομάζεται Τζιουλιάνο Μάλιο, συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο, μετέφερε πυρομαχικά και όπλα, τα οποία προορίζονταν για την ένοπλη ομάδα στην οποία ανήκε. Κατάγεται από χωριό κοντά στο Τεπελένι, αλλά γεννήθηκε και κατοικεί στην πόλη του Αργυροκάστρου. Με το Λαζαράτι τον συνδέει η σχέση του με την ομάδα των υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους, την οποία αποκαλεί ομάδα κρούσης ή πυρός.
Σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία, η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από 15 μέλη νεαρής ηλικίας και έχει την δική της ιεραρχική δομή. Έχει μυστικές υποδομές διαμονής και εξάσκησης στο δάσος εκτός του χωριού και διαθέτει οπλισμό και συγκεκριμένα έξι υπερσύγχρονα όπλα ελευθέρων σκοπευτών, που αγόρασε και εισήγαγε κρυφά στην χώρα κατά τους δύο τελευταίους μήνες.
Ο κ. Μάλιο ανέφερε, επίσης, ότι η επίθεση κατά της αστυνομίας προετοιμαζόταν εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικό είναι ότι τρία από τα μέλη της ομάδας που φέρονται να δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον άτυχο άντρα των επίλεκτων δυνάμεων, ήταν καταζητούμενα από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους για βομβιστικές επιθέσεις εντός του χωριού. Στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί πολύ εύκολα να προσέξει κανείς φωτογραφίες, σύμβολα, συνθήματα και άλλο προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
naftemporiki.gr

To σχόλιο μας: Στις 15 Οκτωβρίου 2014 είχαμε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο Τι Κομπάνι - τι Δερβιτσάνη, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε το κεφαλοχώρι της Δρόπολης το προηγούμενο βράδυ από Αλβανούς μετά την διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβία - Αλβανία και ένα από τα συνθήματα τους ήταν "Θα σας κάψουμε Χριστιανοί!". Τότε κάναμε λόγο, για επέλαση τζιχαντιστών, βασιζόμενοι περισσότερο σε παραλληλισμό. 
Στα τέλη Ιουνίου πλέον το Κομπάνι, το προπύργιο των Κούρδων της Συρίας, φαίνεται να πέφτει στα χέρια των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους, ενώ η τζιχαντιστική οργάνωση βρίσκεται και επίσημα κυριολεκτικά σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τη Δερβιτσάνη! 
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.