Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Οι αποδείξεις για την συμμορία του Δήμου Φοινίκης

Την Κυριακή πάμε σε εκλογές και σιγά σιγά φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο στους τέσσερις δήμους που ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός θα πρωταγωνιστήσει.
Στη Χιμάρα και την Κονίσπολη όλοι οι Έλληνες είναι ενωμένοι και στηρίζουν δυναμικά τον Μπελέρη και τον Γκούντα.  
Στο Δήμο Δρόπολης δυστυχώς  θα πέσει ξανά πολύ χρήμα και θα κερδίσει αυτός που θα ρίξει τα περισσότερα.
Τα βλέμματα των περισσοτέρων είναι στραμμένα στο Δήμο Φοινίκη γιατί είναι ο μεγαλύτερος της μειονότητας. Σε αυτό το δήμο κατασκήνωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες γιατί εκεί φαίνεται να κρίνεται το πολιτικό του μέλλον. 

Τον πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Λεωνίδα Παππά τον είδαμε σε όλους τους άλλους δήμους εκτός της Φοινίκης γιατί όπως λένε διαφωνούσε έντονα με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπάμπη.

Ο κ. Ντούλες το μόνο που έχει να πει και αυτή τη φορά στους Βουρκιώτες είναι πόσο κακοί είναι οι άλλοι και όταν κάνουν κρητική στον ίδιο και τον υποψήφιου του κ. Γιάννη Μπάμπη  το θεωρεί λασπολογία. Εμείς όμως συγκεντρώσαμε λίγα από τα πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο κ. Ντούλες έχει συστήσει μια συμμορία για να επιβιώσει ο ίδιος και η παρέα του χωρίς να τον ενδιαφέρει η πρόοδος του τόπου. Και πώς να τον ενδιαφέρει αφού ο ίδιος ζει στα Τίρανα και τα Γιάννενα.

Αναφερόμαστε σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία:

     1.   Ο κ. Ντούλες κατηγορεί το Μέγκα για συνεργάτες των Αλβανών. Αυτός όμως που ωφελήθηκε από την εξουσία των αλβανών είναι ο κ. Ντούλες, ο κ. Μπάμπης και όλοι οι φίλοι και οι φιλενάδες του. Η κα. Oljana Ifti παραμένει κανονικά στην κυβέρνηση παρά τη δήλωση του κ. Ντούλε ότι αποχωρεί. Άλλωστε όσες φορές κάλεσαν το Μέγκα για να μπει σε κάποιο αλβανικό κυβερνητικό σχήμα, δε μπήκε ποτέ.

     2.    Ο κ. Γιάννης Μπάμπης, πριν γίνει υφυπουργός, έπαιρνε για  χρόνια μισθό στην Επαρχία
Μεσοποτάμου χωρίς να εργαστεί ούτε μία μέρα. Αυτό είναι κανονικό κλέψιμο σε συνεργασία με το φίλο και συνεργάτη  του Θέμη Καίση. Αν αυτό είναι ψέμα, τον προκαλούμε να μας κάνει μήνυση. 

     3.    Τον άλλον τον Καίση που είναι έπαρχος Αλύκου και επίσης στενός συνεργάτης του κ. Μπάμπη, τον είχε διώξει η Ομόνοια γιατί στην πρώτη του θητεία είχε ξεπουλήσει τον τόπο σε αλβανούς. Το 2011 ο κ. Ντούλες και ο κ. Μπάμπης τον επανέφεραν γιατί τον χρειάζονταν οι ίδιοι ή τους διέταξαν οι αλβανικές υπηρεσίες γιατί τον χρειάζονταν αυτές. Στη δεύτερη θητεία του δεν ξέρουμε όλα τα κατορθώματα του, αυτό που ξέρουμε είναι ότι πούλησε το ίδιο του σπίτι στο χωριό Καινούργιο  σε αλβανούς. 

     4.   Όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενο άρθρο, στην Επαρχία Μεσοποτάμου (μπορεί και σε άλλες) και στο χωριό Δρόβιανη, γράφτηκαν αλβανοί από τη Σκόδρα. Πως μπορεί να λες πατριώτες αυτούς που αλλοιώνουν πληθυσμιακά με αλβανούς  τα χωριά μας; 

      5.    Ο Έπαρχος Λιβαδειάς και φίλος του κ. Ντούλε, είχε στείλε επιστολή σε αλβανικές αρχές που τους ζητούσε να αφαιρέσουν το οικόπεδο από έναν Έλληνα, γιατί όπως έλεγε όλο το χωριό Λιβαδειά ήταν ιδιοκτησία του χότζα από το λιάμπικο χωριό Μπόρσι. 



      6.     Όσο για το παρελθόν και το ποιόν της οικογένειας του κ. Γιάννη Μπάμπη, όλος ο Βούρκος ξέρει.


Όλα αυτά κάνει πως δεν τα βλέπει ο κ. Ντούλες γιατί δεν τον ενδιαφέρει ο τόπος αλλα αν όλοι αυτοί είναι πιστά σκυλάκια του που θα του κρατούν την καρέκλα.

Καληνύχτα κ. Ντούλε,  κ. Μπάμπη, κ, Καίση, κ. Μποζώρη κ.α.  αυτός ο τόπος δεν μπορεί να σας θρέψει άλλο!


 -Ο αδελφός του Γιάννη Μπάμπη με συνοδεία αλβανών μπράβων διαλύει προεκλογική συνάντηση του Λεωνίδα Χρήστου.
- Προανήγγειλαν επεισόδια για την ημέρα  των εκλογών απειλώντας ξανά ζωές Βορειοηπειρωτών

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή προεκλογική συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Λεωνίδα Χρήστου στο χωριό Ντερμίσι.
Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι του χωριού που παραβρίσκονταν στην πολιτική εκδήλωση, καθοδηγητής των επεισοδίων ήταν ο αδερφός του έτερου υποψήφιου Γιάννη Μπάμπη, Τίμος Μπάμπης, ο οποίος προσήλθε στο καφενείο του χωριού με συνοδεία πέντε αλβανών φουσκωτών μπράβων με στόχο την διάλυση της προεκλογικής εκδήλωσης και τον εκφοβισμό των ψηφοφόρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τίμος Μπάμπης και η παρέα του άρχισαν να προκαλούν λεκτικά τους παρευρισκόμενους ενώ στην συνέχεια έσπρωχναν καρέκλες και τραπέζια με σκοπό την τρομοκράτηση των παρευρισκομένων.
Ευτυχώς για πρώτη φορά η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και αποφεύχθηκε τυχόν παρεκτροπή της κατάστασης, ωστόσο όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού ο αδερφός του Γιάννη Μπάμπη, Τίμο, παρήγγειλε τους μπράβους του να τακτοποιήσουν στέλεχος του MEGA λέγοντας τους: «αυτόν εδώ θέλω να μου τον τακτοποιήσετε γιατί μας κάνει μεγάλη ζημιά»!


Εξάλλου πριν από δύο μέρες, κάτοικος του χωριού Βρυώνι, υποστηρικτής του υποψηφίου του Κόμματος των Ελλήνων Λεωνίδα Χρήστου, βρήκε το πρωί κάτω από την πόρτα του το εικονιζόμενο χειρόγραφο μήνυμα.   

Αυτός είναι ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ για τον Δήμο Φοινίκης. Πιστεύει κάνεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό του μεγαλύτερου Δήμου της Βορείου Ηπείρου;! Να χαίρεστε τον εκλεκτό σας κ. Ντούλε! Ο Βορειοηπειρωτικός λαός θα σας δώσει την απάντησή του την Κυριακή 21 Ιουνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.