Σελίδες

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ερώτηση Χρήστου Παππά για την επικίνδυνη δράση του αλβανικού UCC στην Ελλάδα

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ 

ΘΕΜΑ: «Επικίνδυνη δράση του αλβανικού U.C.C. στην Ελλάδα» 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε επιφυλακή καθότι μέλη του αποκαλούμενου στρατού Τσαμουριάς (UCC/Ushtria Clirimtare e Camerise) έχουν δραστηριοποιηθεί στην χώρα μας και συγκεκριμένα έχουν συγκροτήσει τέσσερις ομάδες αποτελούμενη η καθεμία εξ’ αυτών από  150 άτομα και στρατολογούν νέα μέλη μεταξύ των Αλβανών λαθρομεταναστών, που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 

Στελέχη του UCC έχουν εντοπιστεί στην Ήπειρο, στην Δυτική Μακεδονία, όπου κατά τις αστυνομικές αρχές, έχουν δημιουργήσει κρύπτες οπλισμού. Τουλάχιστον 500 πρόσωπα αλβανικής υπηκοότητας παρακολουθούνται διότι φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες και να συμμετέχουν σε τρομοκρατικές  οργανώσεις.  

Απόλυτα εναρμονισμένη με τις δράσεις του UCC  ήταν και η προκλητική δήλωση του προέδρου του κόμματος των τσάμηδων PDIU Σπετίμ Ιντρίζ, οποίος δήλωσε: «σύντομα θα έχουμε και τσάμη αντιπρόεδρο στην Βουλή της Ελλάδας». 
Για να ακριβολογούμε προκειμένου να υλοποιήσουνε και να εφαρμόσουνε την αλυτρωτική τους πολιτική θέτουν θέμα επαναχορήγησης της Ελληνικής υπηκοότητας. Αν γίνει δεκτό το αίτημά τους, 300.000 ανθέλληνες θα ελληνοποιηθούν και θα γίνει πραγματικότητα η δήλωση – πρόβλεψη του Ιντρίζ. 

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί: 
Επιμένουν στην αδιακρίτως χορήγηση της ελληνικής υπηκοότητας, ακόμη και σε πρόσωπα με ξεκάθαρη εγκληματική και ανθελληνική δράση;  
Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο παρότι τα ανωτέρω τελούν σε γνώση των αρμόδιων υπηρεσιών και υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις, δεν έχουν ακόμη εντοπισθεί και συλληφθεί τα εν λόγω πρόσωπα προκειμένου να απελαθούν; 

Αθήνα, 23/06/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.