Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Στελέχη του ΚΕΑΔ αλλοιώνουν δημογραφικά τις Επαρχίες της Β. Ηπείρου

Βόρειοι Αλβανοί γράφονται στα δημοτολόγια του χωριού Δρόβιανη της Επαρχίας Μεσοποτάμου.
Στις προηγούμενες τοπικές εκλογές του 2011, ο νυν Έπαρχος Μεσοποτάμου Θέμης Καίσης κατηγορούσε τον ανεξάρτητο αντίπαλο του Μιχάλη Μποζώρη ότι ευθύνεται για τις περίπου 200 έγγραφές αλβανών που έγιναν στα δημοτολόγια των μειονοτικών χωριών αυτής της Επαρχίας. Μετά τις εκλογές όπου κέρδισε ο κ. Καίσης το θέμα «κουκουλώθηκε» και ο κ. Μποζώρης όχι μόνο συνέχισε να εργάζεται κανονικά ως υπεύθυνος του ληξιαρχείου αλλά έγινε και πρόεδρος της Ομόνοιας για το νομό Δελβίνου.


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από το ληξιαρχείο του αλβανικού κράτους, άπο τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2015, στο χωρίο Δρόβιανη μεταξύ των 20 μεταφορών εκλογικών δικαιωμάτων απο άλλους δήμους, ήρθαν και τέσσερα άτομα από τη Σκόδρα της Βόρειας Αλβανίας. 

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο (των 200 εγγραφων αλλογενων στην Επαρχία Μεσοποτάμου) πριν από τέσσερα χρόνια ο κ. Μποζώρης προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι κάποια από αυτά τα ονόματα ήταν από μικτούς γάμους.  Όπως βλέπετε και στον πίνακα σε αυτήν την περίπτωση πρόκειται για πατέρα με τα δύο του παιδιά…  
Την ίδια καταγγελία για αλλοίωση του πληθυσμού στα μειονοτικά χωριά είχε κάνει και ο πρώην έπαρχος Αλίκου κ. Ηλίας Θανάσης για τον προκάτοχο του κ. Χρήστο Καίση όπου το ΚΕΑΔ τον επανέφερε και διοικεί σήμερα την Επαρχία (Σχετικό άρθρο).


Σήμερα οι δύο Καίσιδες και ο Μιχάλης Μποζώρης είναι τα πρωτοπαλίκαρα του υποψηφίου του ΚΕΑΔ για το δήμο Φοινίκης κ. Γιάννη Μπάμπη. Οι Ομονίτες του Βούρκου είναι εξοργισμένοι με αυτά τα τρία άτομα γιατί φρόντισαν στις πέντε πρώτες (εκλόγιμες) θέσεις της λίστας του ΚΕΑΔ για το δημοτικό συμβούλιο να βάλουν πολύ δικά τους άτομα και συγκεκριμένα: ο κ. Θέμης Καίσης έχει την σύζυγο του, ο κ. Μποζώρης έχει  τον ξάδερφο του Πέτρο Μποζώρη (προερχόμενος από το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα) και ο Χρ. Καίσης τον επίσης ξαδερφό του Λευτέρη Καίση.

Όλοι αυτοί που συνεχίζουν να εγκληματούν κατά του ελληνισμού, δεν θέλουν μόνο την εξουσία για την επιβίωση τους ( δεν ξέρουν να κάνουν άλλη δουλειά) αλλά και για να κρύψουν τις εγκληματικές πράξεις κατά του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.