Σελίδες

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Βαγγέλης Ντούλε: Προβληματική η συνεργασία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα (ακόμα να μου δώσουν υπουργική καρέκλα)

Ιανουάριος 31, 2015.

Κορυτσά

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κορυτσά,  ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης για Ανθρώπινα Δικαιώματα- ΚΕΑΔ (PBDNJ) δήλωσε ότι η συνεργασία με το Σοσιαλιστικό κόμμα- SP,  είναι προβληματική.


«Όσον αφορά τη σχέση με το SP,  το κόμμα μας δεν μπορεί να επαίρεται για μια συνεκτική και λειτουργική συνεργασία, η συνεργασία είναι προβληματική», δήλωσε ο Ντούλε.

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, πρόσθεσε ότι εξαιτίας αυτών των σχέσεων, οι προσδοκίες για τους πολίτες δεν είναι ευνοϊκές.

«Μετά από ενάμισι χρόνο βρίσκονται μακριά οι προσδοκίες των πολιτών και της κοινωνίας και αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό από την έλλειψη συνεργασίας. Αν δεν αντληθούν διδάγματα από αυτήν την κατάσταση, τότε θα έχουμε αρνητικές πιθανότητες και μη εκπλήρωση της αποστολής μας», είπε.

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ μίλησε για τις υποψηφιότητες αυτής  της πολιτικής δύναμης στις εκλογές της 21ης Ιουνίου « ...δεδομένου ότι η μειοψηφία δεν έχει μεγάλη εκπροσώπηση, έχουμε εντούτοις άξιους εκπροσώπους να αγωνισθούν», είπε.

Ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλε, χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη τη συνεργασία με το SP,  καθώς, κατά την άποψή του,  ο συνασπισμός με τον Ράμα δεν βασίζεται στις αρχές της σύνθεσης. 

Ο Ντούλε επεσήμανε, νωρίτερα,  ότι μια σειρά προεκλογικών υποσχέσεων μόνο το 10 τοις εκατό από αυτές έχουν υλοποιηθεί.

Τόνισε επίσης, ότι σε αντίθεση με το SP,  το ΚΕΑΔ έχει μείνει πιστό στις δεσμεύσεις που έδωσε πριν από τις εκλογές.

Θεώρησε, μάλιστα, απαράδεκτο το γεγονός ότι κανένα από τα μέλη της μειονότητας δεν είναι στο υπουργικό συμβούλιο και τόνισε ότι στην πρώτη αναμόρφωση του υπουργικού συμβουλίου, αυτή η παράλειψη θα πρέπει να αποκατασταθεί από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, σύμφωνα με το αλβανικό ‘mapo’.



Το σχόλιο μας: Διαβάζοντας το άρθρο σκεπτόμασταν "ωραία τα λέει πάλι ο πρόεδρος αλλά στην πράξη γιατί δεν αποσύρει τους υφυπουργούς του;". 
Στην τελευταία παράγραφο φάνηκε ξεκάθαρα ποιος είναι ο πραγματικός καημός του Ντούλε από τον σύντροφο Ράμα. "Ενάμιση χρόνο σας στηρίζουμε κι εσείς οι αχάριστοι να μην μας δώσετε ένα υπουργείο;". 
Σταθερός στις αξίες του ο Βαγγέλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.