Σελίδες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Συνέχεια στο θρίλερ της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα

​Τα πραγματικά αίτια θανάτου αναζητά ο πατέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2014, μετά από επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.Το άτυχο κορίτσι διέμενε στα Γιάννενα με τη μητέρα της, όταν πήγε με ταξί για μια επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Κατά την επιστροφή της στα Γιάννενα, ένιωσε αδιαθεσία και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας, τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Τα αλβανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει ότι η 16χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή, αλλά οι νεότερες πληροφορίες από τη νεκροτομή έδειξαν εσωτερική αιμορραγία.

Ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος έχει χωρίσει με τη μητέρα της, ζήτησε να γίνει εκ νέου νεκροτομή στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι τα ζωτικά όργανα, ο εγκέφαλος αλλά και η μήτρα της έλειπαν!«Αυτή η ιστορία μου φαίνεται πολύ ύποπτη. Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ και ήταν καλά στην υγεία της» αναφέρει ο πατέρας.Το κορίτσι, όπως αποσαφηνίστηκε, διέμενε στα Ιωάννινα αλλά όχι με τη μητέρα της. Για οικονομικούς λόγους φιλοξενείτο σε ένα δημόσιο Κέντρο της Πρόνοιας. Ο πατέρας της 16χρονης ισχυρίζεται λοιπόν ότι ο θάνατος της κόρης του μπορεί να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

«Στις φωτογραφίες το κορίτσι φαίνεται ότι είναι κακοποιημένο, έχει σημάδια στον αυχένα. […] Ο φίλος της μητέρας κατέθεσε ότι στις 12.30 μ.μ ξεκίνησαν από την οδοντίατρο για την Ελλάδα και σύμφωνα με την εισαγωγή στο νοσοκομείο, το πήγε στις 15:30 μ.μ. Πού το είχε τρεις ώρες;» τονίζει ο πατέρας, ο οποίος αναφέρει ότι από το σημείο που δήλωσε ο οδηγός ότι βρίσκονταν όταν πέθανε μέχρι το νοσοκομείο, είναι απόσταση περίπου μισής ώρας. Ο πατέρας ακόμη προσθέτει: «την πρώτη μέρα που μπήκα στο νεκροτομείο να τη δω, είχε σημάδι στον καρπό της. Ήταν από ενδοφλέβια παρέμβαση. Υποψιάζομαι ότι δεν πέθανε μέσα στο αμάξι αλλά σε κάποια ιδιωτική κλινική. Υποψιάζομαι ότι έκανε κάποια έκτρωση».

epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.