Σελίδες

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Άλλη μία νίκη για τους ΧΑΟΝΕΣ στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αθηνών



ΧΑΟΝΕΣ-Α.C.Q. 4-2

Ακόμα μια άνετη επικράτηση των Χαόνων Βορείου Ηπείρου στο γήπεδο της Χαμοστέρνας, μάλιστα στον συγκεκριμένο αγώνα έπαιξε και σκόραρε ο προπονητής των Χαόνων Λευτέρης Αναγνώστης ως ένα προσωπικό δώρο της γιορτής του. 


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12' μετά απο εκτέλεση φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι Χάονες αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 23' με κοντινό πλασέ του Κοσταρίτη φορ Κλεάνθη Καλογέρη. Η ανατροπή ήρθε στο 36' από τον κεντρικό μας αμυντικό Ηλία Θανάση σουτάρωντας μέσα από την μεγάλη περιοχή. 
Το 3-1 σημειώθηκε στο 59' από τον Λ.Αναγνώστη ο οποίος μετά απο εκπληκτικό σπριντ ξεπέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και με πλασέ στην αριστερή γωνία επισφράγησε μια καλή εμφάνηση-δώρο γενεθλίων.
Το 4-1 ήρθε στο 67' από τον Αγιανδρίτη Β.Λάγιο μετά απο σουτ από το ύψος του πέναλτι.Το τελικό 4-2 γράφτηκε στο 86' μετά απο ωραίο συνδιασμό και άψογο τελείωμα των φιλοξενούμενων..

Σύνθεση ΧΑΟΝΩΝ
Χρήστος Θανάσης, Χαράλαμπος Στεφάτος, Σπύρος Νταής, Ηλίας Θανάσης, Α.Χάρκα, Βασίλης Θάνος, Ανδρέας Νικόλας, Κλεάνθης Καλογέρης, Λευτέρης Αναγνώστης, Σπάρτακος Κάλτσης, Μισέλ Δήμας, Γιώργος Βουτσινάς, Χαράλαμπος Γιάννης, Βασίλης Λάγιος, Δημήτρης Στέργιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.