Σελίδες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Διάρρηξη οικιών και εκκλησίας σε ένα βράδυ στους Γεωργουτσάτες

Επωφελούμενοι από το απόλυτο σκοτάδι που προκάλεσε η διακοπή του ρεύματος χθες το βράδυ στην ΄Ανω Δερόπολη, άγνωστοι διαρρήχτες εισέβαλαν σε περίπου 10 σπίτια στο χωριό Γεωργουτσάτες.
Διέρρηξαν αρχικά τα ακατοίκητα σπίτια όπως του Φώτου Κύρου, του Παναγιώτη Μήτση κλπ και μετά μπήκαν στον δεύτερο όροφο της παρήλικης Γενοβέφα Τζάρτζαλου που εκείνη τη στιγμή κοιμούνταν στο ισόγειο.
Το ίδιο βράδυ έγινε διάρρηξη και στην εκκλησία του χωριού Άγιος Γεώργιος.
Τους διαρρήχτες δεν αντιλήφθη κανείς τη νύχτα, ενώ το πρωί η είδηση διαδόθηκε από οικογένεια σε οικογένεια και ο καθένας έψαχνε το δικό του νοικοκυριό ή των γειτόνων μήπως είχαν γίνει στόχος ληστείας.
Φαίνεται ότι αυτή τη φορά οι διαρρήχτες διεκδικούσαν χρήματα, χρυσαφικά και εικόνες απ’ τα οποία βρήκαν ελάχιστα.
Το φαινόμενο των ληστειών και ενδεχομένως και βιαιοπραγιών επανέρχεται έντονα πριν τα Χριστούγεννα στα χωριά μας. Να θυμηθούμε ότι από τέτοιες εκστρατείες θρηνήσαμε και θύματα στην Άνω Δερόπολη, στο Μεσοπόταμο,στο Βελιάχοβο, στη Λιβαδειά, στην Τσούκα, στην Πλάκα, στη Φοινίκη κλπ.
Γι’ αυτό το Κόμμα των Ελλήνων κτυπάει τον κώδωνα του κινδύνου προς την κυβέρνηση και προς τους τοπικούς άρχοντες να υψώσουν τη φωνή τους για  τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης. Δεν είναι καιρός να κοιμούμαστε ούτε πάνω σε δάφνες και ούτε να στεφανώνουμε επίτιμους πολίτες τους αρχηγούς της αστυνομίας . Είναι καιρός να επαγρυπνούμε!
Άγιοι Σαράντα 06 Δεκεμβρίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Η παρακάτω δημοσίευση από το facebook
ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΑΤΕΣ σήμερα (6/12ου/2014) το πρωϊ ... 
Επτά σπίτια του χωριού και η κεντρική Εκκλησία του Αγ.Γεωργίου παραβιάστηκαν από άγνωστους κλέφτες ή προβοκάτορες ( δεν έκλεψαν σχεδόν τίποτε έσπασαν τις πόρτες και "ανακάτεψαν" ) 
Το σκηνικό είχε επαναληφθεί πρίν λίγες ημέρες σε χωριά της Κάτω Δρόπολης .... Η Αστυνομία πήρε αποτυπώματα και αναφορές και μας χαιρέτισε για άλλη μιά φορά ... Οι δράστες σε όλες τις περιπτώσεις διάλεξαν νύχτες με κακοκαιρία και διακοπή του ηλεκτρικού και σπίτια ακατοίκητα ....
από το προφίλ facebook Fotis Kyros
Δείτε τις φωτογραφίες







Aντί για δικό μας σχόλιο παραθέτουμε αυτό του κ. Άλκη Πούλη στο facebook:
"Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το αστυνομικό τμήμα δίπλα ακριβώς έγινε για τα κανάλια! Δυστυχώς..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.