Σελίδες

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ: Η Ομόνοια παραμένει όμηρος προσωπικών συμφερόντων

454 Άλλη μια χαμένη ευκαιρία στην απόπειρα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να βρεθεί μονοιασμένος σε έναν ενσωματωμένο, λειτουργικό εθνικό θεσμό. Όλες οι προκριματικές διαδικασίες για τις τοπικές οργανώσεις, τα παραρτήματα και τη Γενική Συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διεξήχθηκαν υπό την αυστηρή επιτήρηση και έλεγχο μιας προκαθορισμένης και μεροληπτικής πολιτικής ομάδας του κατεστημένου και όχι μέσα από τη συναίνεση όλων των πολιτικών θεσμών και παραγόντων της μειονότητας.Τα επιτελεία, οι αντιπρόσωποι , φαίνεται να εκλέχτηκαν  στην πλειοψηφία τους αυθαίρετα, σε καφενεία, με ελάχιστη συμμετοχή και χωρίς ουσιώδη συζήτηση για τους προβληματισμούς που απασχολούν την καθημερινότητα των Ελλήνων, όπως και σε προηγούμενες τέτοιες παρωδίες.

Είναι πλέον πασιφανές το γεγονός ότι η Ομόνοια παραμένει όμηρος των πολιτικών και προσωπικών συμφερόντων μιας ομάδας και εξακολουθεί να κρατάει μακριά από τους κόλπους της  περίπου 80 τοις εκατό του Ελληνισμού.
Το Κόμμα των Ελλήνων που εμφανίστηκε στην πολιτική ζωή της μειονότητας για να καταρρίψει τις  ανερμήνευτες περιστολές που καθιέρωσε εδώ και 15 συναπτά χρόνια μια ευνοούμενη αρχών και  επιτελείων ομάδα, η οποία είχε ξαποστείλει τη δημοκρατία, την αγωνιστικότητα και την συλλογικότητα από τους κόλπους της οργάνωσης της Ομόνοιας, καταγγέλλει για μία ακόμη φορά τη φάρσα αυτή και καλεί επίμονα τους  σωστούς διανοούμενους και πραγματικούς  πατριώτες εντός της οργάνωσης να  αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν μπροστά στο έθνος και να υψώσουν το ανάστημά τους για να δουν την αλήθεια κατάματα.

Ο τόπος μας δοκιμάζεται διαρκώς. Η κάθε στιγμή, η κάθε ώρα και η κάθε μέρα  οδηγούν στο μεγάλο γκρεμό την ύπαρξή του, την ταυτότητά του, τον πολιτισμό του, την παιδεία του, την ασφάλειά του, την προκοπή του  και κανείς απ’ αυτούς που θεατρίνισαν εις βάρος του δεν απολογήθηκαν ποτέ σε κάποιο δικαστήριο της συνείδησης. Αντιθέτως, με το όνομα και στο όνομα της Ομόνοιας  αρκετοί κάλυψαν και καλύπτουν τις δικές τους παρεκτροπές και τις δικές τους ανικανότητες. Τους βολεύει μια οργάνωση αδύναμη, στα δικά τους μέτρα χωρίς ανάστημα και κύρος γι’ αυτό και παραγκωνίζουν εκείνους που ταράζουν τα νερά, εκείνους που έχουν την πρόθεση να επαναφέρουν την Ομόνοια στην ιστορική αγωνιστικότητα και αποστολή της: Ναό όλων των Ελλήνων.
Χωρίς να προσβάλουμε κανέναν απ’ τους ομογενείς μας που συμμετέχουν στη Συνδιασκεψη και χωρίς να κατονομάσουμε ή χαρακτηρίσουμε κανέναν από τους εκλεγμένους, ως εθνικός πολιτικός φορέας, είμαστε υποχρεωμένοι να αναγγείλουμε ότι τα αποτέλεσματα θα είναι τα γνωστά και τα  προπαρασκευασμένα.

 Οι εκλογές αυτές της Ομόνοιας ήταν μια καλή ευκαιρία να ενωθεί στη δική του Συμμαχία ο Ελληνισμός και να μπορούσε με τις δικές του δυνάμεις, που είναι και οι πιο φερέγγυες, να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις, να κατέβει σύσσωμος στις τοπικές εκλογές και σε συνέχεια, με την πολιτική του συμπαράταξη να καταλάβει στην αλβανική πολιτική σκηνή την πρέπουσα θέση, τη θέση που ορίζει η αριθμητική και ποιοτική του παρουσία.Η πρότασή μας ήταν συγκεκριμένη:ανοιχτές διαδικασίες και συζήτηση με όλους τους παράγοντες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού ώστε να έχουμε μια Ομόνοια που όλοι θα θέλαμε. Αυτό δυστυχώς δεν εισακούστηκε!
Ευχόμαστε από καρδιάς η νέα ηγεσία που θα προκύψει, έστω και μέσα απ’ αυτή την αντιδημοκρατική διαδικασία, να φωτιστεί και από τον πνεύμα των ημερών και να τολμήσει να ανοίξει τις πόρτες της εγκλωβισμένης οργάνωσής μας, να απεμπολήσει τους «απαγωγείς» και να δεχτεί ολόψυχα όλους τους Έλληνες, γιατί η Ομόνοια ιδρύθηκε για όλους και όχι για μερικούς.

Το Κόμμα των Ελλήνων είναι παρόν και θα σταθεί πάντα  αδιασάλευτος προστάτης των πολυτιμότερων  αρχών  του Ελληνισμού και της Κοινωνίας που είναι η Δημοκρατία  και η Συλλογικότητα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   


                                                                            Άγιοι Σαράντα 19 Δεκεμβρίου 2014

1 σχόλιο:

  1. Πειτε μας συγγεκριμενα ονοματα που η ομονοια βρισκεται σε αυτη την κατασταση..Αερολογιες και λαικισμους χωρτασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.