Σελίδες

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αθηνών: Χάονες 1914 - Α.Ε. Βόδριστας 1-1



του Λευτέρη Αναγνώστη

Σπουδαίο παιχνίδι παίχθηκε ανάμεσα σε δυο ισάξιες ποδοσφαιρικές ομάδες στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου. Οι δυο ομάδες μας Χάονες και Βόδριστα ήρθαν αντιμέτωπες στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με πολύ πάθος & πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το παιχνίδι ξεκίνησε επιθετικά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργούν φάσεις. 

Ο ρυθμός του αγώνα ηταν γρήγορος και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδιναν σκληρές μάχες στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16' όταν μετά απο λάθος της άμυνας των ΧΑΟΝΩΝ ο επιθετικός της ΒΟΔΡΙΣΤΑΣ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ενα ψιλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ. 
Οι ΧΑΟΝΕΣ δεν κατέθεσαν τα όπλα τους και πίεσαν για την ισοφάριση. 

Στο 24' ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ με εκτέλεση φάουλ απ´τα 35μ στέλνοντας την μπάλα με μεγάλη ταχύτητα στο δεξιό παραθυράκι το αντίπαλου τερματοφύλακα. Καταπληκτικό γκολ που όλοι ευχόμασταν να το βλέπαμε ξανά και ξανά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες πρόσεξαν ποιο πολύ τις άμυνες τους με τον προπονητή των γηπεδούχων Λ. Αναγνώστη να γυρίζει το σύστημα σε 4-3-2 με αντεπιθέσεις έχοντας στην επίθεση τους ΣΤΕΡΓΙΟ και ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ οι οποιοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα..

Στην τελευταία φάση του αγώνα η ΒΟΔΡΙΣΤΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το αριστερό της χαφ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γερμάτη τερματοφύλακα Χ.Θανάση σε διπλή απόκρουση και άουτ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες χαρούμενες και αγκαλιασμένες ανταλλάσοντας φιλοφρονήσεις και ευχές εν όψη της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος..

ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΑΟΝΩΝ

Χ.Θανάσης, Γένης, Η.Θανάσης, Στεφάτος, Δήμας, Καλογέρης, Νταής, Θάνος, Στέργιος, Βουτσινάς, Πε'ι'βάνης, Μπάμπης, Λάγιος, Α.Νικόλας, Χ.Γιάννης

Προπονητής
Λ.Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.