Σελίδες

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιώργος Τζομάκας νέος υφυπουργός του ΚΕΑΔ στην κυβέρνηση Ράμα - το σχόλιο μας

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, βρήκε τον αντικαταστάτη του Άλκη Πούλη που παραιτήθηκε απ' την θέση του υφυπουργού εξωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιώργος Τζομάκας, θα αναλάβει θέση υφυπουργού όχι όμως εξωτερικών αλλά περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει πως η κα Ίφτι που καταλαμβάνει έως σήμερα την θέση της υφυπουργού περιβάλλοντος ίσως αναβαθμιστεί και αναλάβει υφυπουργός εξωτερικών. 
Η κίνηση αυτή είναι σαφές μήνυμα πως το ΚΕΑΔ θα παραμείνει στον κυβερνητικό συνασπισμό.
Πολλά ακούστηκαν και σχετικά με την κοινή παρουσία Ντούλε - Κίτσιου στους Αγίους Σαράντα. Ακούστηκε πως ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ προσέφερε στο MEGA θέση υφυπουργού και αρνήθηκε. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως προετοιμάζουν το έδαφος για την "επιστροφή" των στελεχών του Κόμματος των Ελλήνων.
Πηγή: www.himara.gr
Το σχόλιο μας: Ήταν μια απολύτως λογική κίνηση από την πλευρά του Ντούλε να ανταμείψει έναν γνωστό προεδροπαράγοντα της Αθήνας για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο ΚΕΑΔ. Σε αντίθεση με τον Άλκη Πούλη που εξ όσων γνωρίζουμε δεν είχε πολιτικά μπλεξίματα μέχρι τον Απρίλιο του 2013 και ούτε είχε ανάγκη την πολιτική καριέρα. Τους λόγους για τις επιλογές του τους γνωρίζει ο ίδιος.
 Όσο για τον Γιώργο Τζομάκα δεν ξέρουμε αν ήταν τυχαία η φωτογραφία που επέλεξε το himara.gr αλλά είναι πολύ χαρακτηριστική για ένα τέτοιο πρόσωπο, αφού ως γνωστόν πριν λίγα χρόνια ήταν σύνεδρος στο ΠΑΣΟΚ και τον περασμένο Μάιο στήριξε ανοικτά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Δημητρίου, κάτι που έκαναν και πολλοί άλλοι (πρώην;) πασόκοι για χάρη του "δικού μας παιδιού"... Τώρα τι να του ευχηθούμε εμείς; ίσως το "καλή καριέρα" να ήταν το πιο εύστοχο.
Από την άλλη το κόμμα των Ελλήνων απάντησε στις φήμες με δήλωση του προέδρου του Χρήστου Κίτσιου.

1 σχόλιο:

  1. Βλεπω,εσας με το σχολιο σας,βαζετε το μαυροπιπερο,αλλα για χαρη της ενοτητας δεν βαλατε τσιλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.