Σελίδες

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ασέβεια στη μνήμη του Αριστοτέλη Γκούμα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δριβελέγκα - Βίντεο

Ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης ως αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την μνημονιακή συγκυβέρνηση που με το επαίσχυντο νομοθετικό έκτρωμα "περί θρησκευτικών μειονοτήτων" ισοπεδώνει την Ελλάδα.


Παθητικός θεατής σε αυτό το ανοσιούργημα ο νυν αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, ο οποίος δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Μακαριστού Χριστοδούλου. Μόνο ελάχιστοι Μητροπολίτες με ελληνική ψυχή αντιδρούν στην ισοπέδωση.

Το παρόν ανθελληνικό νομοσχέδιο αποτελεί "κερκόπορτα" για την νομιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή δεν θέλει αυτήν την διαλυμένη χώρα, αλλά την Ελλάδα της κοινωνικής ειρήνης, της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας που να ανήκει στους Έλληνες.

Τέλος, ο κ. Αρβανίτης, ύστερα από αρκετές διακοπές του προεδρείου, στηλίτευσε την Χούντα Σαμαρά που συνδράμει τις αλβανικές δικαστικές αρχές για την πολιτική δίωξη στελέχους της Χρυσής Αυγής που συμμετείχε στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα.  


Σχόλιο Ε.Λ.Α: Να σημειώσουμε πως όταν άρχισε να αναφέρεται ο κ. Αρβανίτης στην υπόθεση της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα ο προεδρεύων της Βουλής Γ. Δριβελέγκας θυμήθηκε ότι μόλις είχαν ολοκληρωθεί τα 15 λεπτά χρόνου ομιλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και προσπαθούσε να τον διακόψει λέγοντας χαρακτηριστικά "Είστε εκτός θέματος! όλα τα θέματα θα τα βάλουμε εδώ απόψε;" 
Α όλα κι όλα! Είχε δίκιο ο αντιπρόεδρος της Βουλής! εδώ πρέπει να προστατέψουμε τους λαθρομετανάστες και τους αλλόθρησκους, με τους Βορειοηπειρώτες που δολοφονούνται από τους αλβανούς θα ασχολούμαστε τώρα;! ή μήπως με τους χρυσαυγίτες που καλούνται από την ελληνική δικαιοσύνη επειδή το ζήτησε η αλβανική;

Παρακολουθείστε το βίντεο, κυρίως από το 14:50 όπου αρχίζει η αναφορά στην υπόθεση Αρ. Γκούμα: Μ. Αρβανίτης: Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ισοπεδώνει την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.