Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Οπαδοί Μπεσίκτας: Στις 23 Οκτωβρίου υψώνουμε ξανά την αλβανική σημαία στο Βελιγράδι

Τα Σέρβικα ειδησιογραφικά πρακτορεία έκαναν γνωστό ότι " Οι Τούρκοι απειλούν τη Σερβία" προειδοποιώντας ότι η σημαία της μεγάλης αλβανίας θα κυματίσει στις 23 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Μπεσίκτας ανακοίνωσαν ότι στις 23 Οκτωβρίου κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας θα ξεδιπλώσουν τη σημαία της μεγάλης αλβανίας στο στάδιο. Σύμφωνα με τα Σέρβικα ειδησιογραφικά πρακτορεία στα φόρουμ των οργανωμένων φιλάθλων της Μπεσίκτας λέγεται πως θα κυματίσει ξανά η αλβανική σημαία και υπόσχονται ότι αυτοί θα κυματίσουν ξανά τη σημαία της μεγάλης αλβανίας στο Βελιγράδι.

Οι τούρκοι νιώθουν μαγεμένοι με την μεγαλειώδη ιδέα των ερυθρόμαυρων φιλάθλων και υπόσχονται ότι θα κάνουν το ίδιο στον αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας στις 23 Οκτώβρη αγώνας που διεξάγεται για τη φάση του Europa league. 

Ταυτόχρονα σύμφωνα με αυτούς δεν θα λείψει από αυτόν τον αγώνα και η σημαία του Κοσόβου.

lajmifundit.al

2 σχόλια:

 1. ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - Η ΦΟΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ

  Οφείλουμε να επισημάνουμε στους επικίνδυνους Τσολάκογλου που σφετερίζονται την πολιτική εξουσία στη χώρα...

  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/10/blog-post_730.html

  Πως ο Αλβανικός εθνικισμός εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε αυτοαναφλεγόμενη πυριτιδαποθήκη, αποθρασυνόμενος από την ανοχή της διεθνούς κοινότητας, και σπρωγμένος από τους εναγκαλισμούς του με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

  Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ήταν απλώς μια αφορμή, ή αν θέλετε μια ευκαιρία για τα εκτεταμένα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Βελιγράδι, και τα οποία - όπως όλα δείχνουν - αποτελούν το πρόπλασμα εξελίξεων που θα αναβιώσουν στα Βαλκάνια πολύ σκοτεινές εποχές.

  Οι προσεγγίσεις στη γεωπολιτική όμως, δεν είναι δυνατόν να αρκούνται στην καταγραφή περιστατικών, και δε μπορεί να εξαντλούνται στο διπλωματικό ανάθεμα για την «απερισκεψία» των πρωταίτιων.

  Οι χρήσιμοι ηλίθιοι άλλωστε θα υπάρχουν πάντα. Και ο λόγος της ύπαρξής τους δεν είναι για να ταράσσουν ενίοτε τη ρουτίνα της διπλωματικής ραστώνης, αλλά...
  για να αποτελούν όχημα προώθησης γεωστρατηγικών σχεδιασμών από εκείνους που τους διαθέτουν.


  Αν μείνουμε λοιπόν στην απλή καταγραφή του περιστατικού, ως εκδήλωση μιας ακραίας αντίδρασης απερίσκεπτων χουλιγκάνων (όπως εν πολλοίς προσέγγισε το πρόβλημα ο «εθνοσωτήρας» Βενιζέλος, ο οποίος δυστυχώς κρατά στα χέρια του και το τιμόνι της εξωτερικής μας πολιτικής), τότε θα έχουμε αποστασιοποιηθεί από κυρίαρχα ερωτήματα, τις απαντήσεις των οποίων οφείλει να εμπεδώσει επαρκώς η Ελληνική εξωτερική πολιτική, και η ολέθρια συνέπεια μιας τέτοιας στάσης, θα οδηγήσει τη χώρα μας παντελώς αφοπλισμένη στο επίπεδο των στρατηγικών σχεδιασμών, σε μια εποχή και σε μια διακεκαυμένη γεωγραφική περιφέρεια, όπου η σύγκρουση στρατηγικών αποκτά πλέον πρωτοφανείς διαστάσεις.

  Ας διατυπώσουμε πρώτα ορισμένα ερωτήματα...

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/10/blog-post_730.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αlbania-Italia-Turkia <3 <3 <3 Brothers

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.