Σελίδες

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Λίλα θα κληθεί για εξηγήσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα - φωτορεπορτάζ από τις "παλικαριές" του στο Βελιγράδι

Τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο Βελιγράδι και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία, αναμέτρηση που επρόκειτο να τελεστεί στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016, προκάλεσαν εκτός των υπόλοιπων πλευρών την αντίδραση και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο τηλεοπτικός φακός έχει συλλάβει τον Αλβανό διεθνή αμυντικό της ομάδας, Άντι Λίλα, να συμμετέχει στα επεισόδια. Ως εκ τούτου ο σύλλογός του θα τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις για το ρόλο που είχε στα έκτροπα και ανάλογα με τις εξηγήσεις του Λίλα θα πράξει. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
"Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα.
Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες.
Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου.
Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες".

Το σχόλιο μας: Ανακοίνωση με το γάντι από την διοίκηση του Άγιαξ της Ηπείρου, που ελπίζουμε να λάβει δραστικά μέτρα, δηλαδή να τον διώξει χθες από την ομάδα κι όχι γλυκανάλατες λύσεις όπως στην περίπτωση του Κάτσε στον ΠΑΟΚ.

Ο Άντι Λίλα έτρεξε με ιδιαίτερο πάθος να υπερασπιστεί τη σημαία-πανό-χάρτη, όπως θέλετε πείτε το, της μεγάλης αλβανίας που περιλαμβάνει και την ελεύθερη Ήπειρο. Προφανώς ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα για να προετοιμάσει τον ερχομό και άλλων αγωνιστών για την "απελευθέρωση της τσαμουριάς". 
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι το θράσος των σκιπετάρων δεν έχει όρια και θα καταλάβουν μόνο με το άγριο.
Την κακομοίρα την τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου, την απέκλεισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 χωρίς δεύτερη κουβέντα, μόνο και μόνο επειδή έγραψε στο twitter ότι "με τόσους αφρικανούς που έχουμε στην Ελλάδα τα κουνούπια του δυτικού Νείλου θα μπορούν να τρώνε μπόλικο σπιτικό φαγητό"!
Τον φουκαρά τον Κατίδη, έπεσαν όλοι να τον κατασπαράξουν επειδή πάνω στην τρέλα του που έβαλε γκολ ύψωσε το δεξί χέρι.
Στην Ελλάδα υπάρχει η παράκρουση του "μη μας πουν φασίστες και ρατσιστές". Φοβόμαστε τι θα πει μια μειοψηφία που κατέχει το σύστημα και τα ΜΜΕ που είναι όλοι παιδιά της ΚΝΕ και του Ριζοσπάστη. 
Άμα είναι όμως κάποιος αλβανός σαν τον Κάτσε ή τον Λίλα να προβεί σε εθνικιστική ενέργεια θα μας πούνε "εντάξει μωρέ, σιγά τώρα, μια παρορμητική ενέργεια ήταν, μην του πάρουμε και το κεφάλι!", οι ίδιοι που ζητούσαν επί πίνακι τα κεφάλια της Παπαχρήστου και του Κατίδη. 
Βέβαια κατά την απολογία του ο Λίλα ξέρει ότι θα έχει την ηθική υποστήριξη του επικεφαλής της αλβανική διπλωματίας στα Γιάννινα του προξένου Jani Jani. 
Από κει κει πέρα αν ο λαός του ΠΑΣ έχει έστω την ελάχιστη πατριωτική τσίπα πάνω του, πρέπει να απαιτήσει από τον κ. Χριστοβασίλη να τον στείλει από κει που' ρθε...
Ας δούμε όμως μέχρι τότε τον "παγουρά" Λίλα επί το πατριωτικό έργον







1 σχόλιο:

  1. na min ton kalesei na dosei eksigiseis
    alla na tou ti lila g@@@@@@i

    ti d.l.d. oi eksigiseis tha akyrosoun ta gegonota

    ta ginnena kai i kerkyra
    ton alvanon ta kastra
    etsi aftoi onirevonte
    tis nyxtes dixos astra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.