Σελίδες

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ανεξάρτητο Εργασιακό Πρωτάθλημα Αθηνών: Δ. Κηφισιάς - Χάονες 1914 1-6

Δ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΧΑΟΝΕΣ 1914 1-6
του Λευτέρη Αναγνώστη

Πολύ καλό παιχνίδι από τους ΧΑΟΝΕΣ,παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες ειδικά στο επιθετικό κομμάτι,απέναντι σε μια αξιόμαχη και αξιόλογη ΚΗΦΙΣΙΑ.Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 11' έπειτα άψογη εκτέλεση φάουλ
απο τον ΧΑΡΚΑ ο οποίος έστειλε την μπάλα στην δεξιά συμβολή των δοκαριών της ΚΗΦΙΣΙΑΣ.Στα επόμενα λεπτά η ΚΗΦΙΣΙΑ προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει χωρίς ωστόσο να βρει κενούς χώρους.


Το 0-2 ήρθε στο 23' απο τον ΚΑΛΟΓΕΡΗ με πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή στο δεξί άκρο της επίθεσης των ΧΑΟΝΩΝ.Το 0-3 ήρθε στο 36' και πάλι απο τον ΚΑΛΟΓΕΡΗ όταν έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΚΗΦΙΣΙΑΣ και αφού απέφυγε 2 αντιπάλους,πλάσαρε απο μακρυνή απόσταση στην δεξιά πλευρά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Το 1-3 ήρθε με επεισοδιακό τρόπο έπειτα απο εκτέλεση πέναλτι
στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου.Μετά την εκτέλεση πέναλτι είχαμε και δύο αποβολές για τους ΧΑΟΝΕΣ για διαμαρτυρια.
Χαζές αποβολές που άφησαν την ομάδα με 9 παίχτες.Στο 2ο ημίχρονο οι ΧΑΟΝΕΣ,έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα,κλείστηκαν στην περιοχή τους για να διατηρήσουν το σκορ και την νίκη χτυπώντας στην αντεπίθεση.



Το 1-4 ήρθε στο 65' της αναμέτρησης απο τον ΣΤΕΦΑΤΟ έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.

Το 1-5 ήρθε 78' έπειτα απο γέμισμα του ΘΑΝΑΣΗ στην αντίπαλη άμυνα και κατέβασμα της μπάλας απο τον ΜΑΡΙΟ ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και μπήκε στην μεγάλη περιοχή πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-6 έγινε και πάλι απο τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στο 81' της αναμέτρησης.Οι γηπεδούχοι έκαναν την σέντρα,ο ΔΗΜΑΣ έκλεψε την μπάλα και πασσάρωντας στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ο οποίος σημείωσε το τελικό 1-6 για τους Χάονες.

Επιβλητική εμφάνηση απο τους φιλοξενούμενους που δεν άφησε κανένα
περιθώριο αμφισβήτησης στους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.