Σελίδες

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση του Προέδρου του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA Χρήστου Κίτσιου για την παρουσία του στην εκδήλωση της Ομόνοιας Αγ. Σαράντα

Το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Οκτωβρίου, παρευρεθήκαμε από κοινού με τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Νικο Κούρη, σε εκδήλωση του Παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του κ. Χ. Παντέχη. Επειδή η συνάντηση αυτή πιθανώς να προκαλέσει παρεξηγήσεις και ανάμικτα συναισθήματα στα μέλη μας, θεωρώ απαραίτητο να κάνω τις εξής διευκρινιστικές δηλώσεις:

1. Παρά τις πικρίες και την έντονη κριτική που έχουμε δεχτεί από την ίδρυση του ΕΕΜΜ-MEGA, εμείς όχι μόνο δε θα υπομονεύσουμε αλλά δε θα σταματήσουμε να μιλούμε και να αγωνιζόμαστε για την ενότητα όλων των Ελλήνων.

2. Είμαστε έτοιμοι να συμπράξουμε σε κάθε κίνηση που στόχο έχει την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα.

3. Οι προτάσεις από διάφορους «καλοθελητές» για συμμετοχή στη δημόσια διοίκηση και την κυβέρνηση μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους. Οι αγώνες που δίνουμε σε αντίξοες συνθήκες πάνω από τέσσερα  χρόνια τώρα, δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με κανένα αξίωμα.

4. Έφτασε η στιγμή που η Ομόνοια θα πρέπει να αποτελέσει το σπίτι όλων των Ελλήνων και σε μια τέτοια προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Χριστάκης Κίτσιος
Πρόεδρος ΕΕΜΜ-MEGA           


Άγιοι Σαράντα 03/10/2014


Το σχόλιο μας: Η Ομόνοια να γίνει σπίτι όλων των Ελλήνων μόνο όταν αποκαθαριστεί από τα πολιτικά μούλικα του Ενβέρη που αποτελούν και την πλειοψηφία της ηγεσίας της...

2 σχόλια:

  1. Προσοχή !!!!!
    Ο Ντούλες είναι πονηρός, όλη γνωρίζουμε ότι η Ομόνοια δεν λειτουργεί, την χρησιμοποιεί ο Ντούλες όταν τον συμφέρει.
    Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πώς να ξαναβγεί βουλευτής στης επόμενες εκλογές και δεν τον νοιάζει το Βόρειο Ηπειρωτικό.
    Βλέπει το τέλος του και προσπαθεί κάπου να γαντζωθεί, είναι αργά όμως, πρέπει να πάει στο σπίτι του στα Γιάννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια εικόνα, χιλιάδες λέξεις. Ότι να πεις Χρηστάκη δεν μπορείς να πείσεις κανεναν.Ο καθενας εχει καταλάβει τη πάει να παιχτεί εις βάρος της ΕΕΜ. Εγκατελειμενος από ολους ποία, ο Ντουλιες μπορεί να την γλιτώσει αν καταφέρει την ένωση η την συνεργασία του ΚΕΑΔ με το ΕΕΜΜ του Κιτσιου.Ο τελευταίος που έχει μονο τον εαυτό του να φροντίσει ,πέφτει στην παγίδα του μάστορα. Το δόλωμα ειναι να παει ο Κητσιος στην Ομόνοια και το ΕΕΜΜ στο συρτάρι. Αυτο το κόμμα που ιδρύθηκε να απαλλάξει την ΕΕΜ απο τον στρατηγό της καταστροφής, τον Ντουλε, τωρα λειτουργεί ως σωσίβιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.