Σελίδες

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιώργος Τζομάκας διαψεύδει τα σενάρια ανάληψης θέσης υφυπουργού - το σχόλιο μας

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες Βορειοηπειρώτες!
Με αφορμή την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά μου, ότι δήθεν αναλαμβάνω θέση υφυπουργού στην αλβανική κυβέρνηση δηλώνω απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι:
Ποτέ μου δεν με απασχόλησε, ούτε είναι στις προθέσεις μου, στις σκέψεις μου, στα θέλω μου, στα πιστεύω μου να ασχοληθώ με κυβερνητικά αξιώματα στην Αλβανία, παρά μόνο και αποκλειστικά με τα κοινά της κοινότητάς μας, του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.
Κάποιες φήμες και διαδόσεις που κυκλοφόρησαν ότι δήθεν ανέλαβα υπουργείο, προσβάλλουν την προσωπικότητά μου και τον αγώνα που έδωσα και συνεχίζω να δίνω για το καλό του τόπου μας με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις που διαθέτω...

Αυτή τη στιγμή είμαι εργάτης στην ιδέα της Αναγέννησης, της ενότητας και της εφαρμογής στην πράξη της ομόνοιας αναμεταξύ μας. Η προσφορά μου για τον ελληνισμό της Αλβανίας θα είναι συνεχής ενώ θα υπηρετήσω όπως πάντα το Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό με ειλικρίνεια, θάρρος και απόλυτη συνεργασία με όλους που έχουμε τα ίδια ιδανικά. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να αναπτύξω το σκεπτικό μου για τα κοινά προβλήματα στο χώρο μας.
Το Δεκέμβρη διεξάγονται οι εκλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του μοναδικού φορέα που μας αντιπροσωπεύει και είναι αναγνωρισμένος από το αλβανικό κράτος και διεθνώς. Αν η συμμετοχή των συμπατριωτών μας στις εκλογικές διαδικασίες είναι μεγάλη και δραστήρια, τότε θα υπάρχει ελπίδα για το μέλλον αυτού του πονεμένου, σκλαβωμένου και προδομένου τόπου.
Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες μας ανεξαρτήτως ιδεολογικών, πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων, να παραμερίσουν τους εγωισμούς και τις μικροπρέπειες και με πνεύμα πατριωτικό, ενωτικό και εθνικό να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τη διαβούλευση μέχρι την εκλογή νέας ηγεσίας. Πρέπει και μπορούμε να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό, δεν είμαστε ένοικοι, είμαστε ιδιοκτήτες, δεν μας κάνουν χάρη, αλλά δικαιούμαστε και απαιτούμε. Το μόνο μέλημα μου είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Γεώργιος Τζομάκας




Το σχόλιο μας: Συνεπείς με την αλήθεια και τους αναγνώστες μας οφείλαμε να αναδημοσιεύσουμε την απάντηση του κ. Τζομάκα, όπως αναρτήθηκε στο προφίλ του στο facebook. Από και πέρα πάντως ας μην τσαντίζεται που γράφτηκε κάτι αναληθές για το πρόσωπο του, γιατί τα μπλογκς που είναι προσκείμενα στην παράταξη του το κάνουν κατά κόρον εναντίον όσων τους απειλούν το μονοπώλειο και το νταβατζηλίκι εις βάρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, γιατί ουσιαστικά αυτό και μόνο πρεσβεύουν η ομόνοια-κεαδ. 
Πάντως η είδηση έγινε γνωστή από στελέχη της ομόνοιας - κεαδ στην Αθήνα και στη Βόρειο Ήπειρο και ενώ άρχισε να δημοσιεύεται από το μεσημέρι της χθεσινής μέρας στα βορειοηπειρωτικά ιστολόγια ο κ. Τζομάκας απάντησε μετά από ένα και πλέον 24ωρο. Το τι συνέβη ακριβώς στο παρασκήνιο δεν το γνωρίζουμε ακόμα. 
Θα θέλαμε επίσης να σταθούμε στους τραγικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε  για την Βόρειο Ήπειρο ο κ. Τζομάκας: "πονεμένος, σκλαβωμένος, προδομένος τόπος"!
Μα πως είναι δυνατόν κ. Τζομάκα αυτός ο τόπος να μην είναι "πονεμένος, σκλαβωμένος, και προδομένος" όταν όπως γράφετε πιο πάνω τον αντιπροσωπεύει η ομόνοια; μια οργάνωση αποδεδειγμένα πλέον ρουφιάνων και δοσίλογων; μια οργάνωση που ο επί τέσσερα χρόνια πρόεδρος της και άλλα τόσα γεν. γραμματέας της (μέχρι πριν λίγους μήνες) είναι πρόξενος της αλβανίας στα Ιωάννινα;
Από τη στιγμή που δεν ισχύει η υπουργοποίηση σας είχαμε το χρέος να αναδημοσιεύσουμε τη διάψευση σας, αλλά το να απευθύνετε δακρύβρεχτα, πατριωτικά κηρύγματα, εσείς ως αντιπρόεδρος αυτής της οργάνωσης, όπως και το να μιλάτε για παραμερισμό των εγωισμών και μικροπρεπειών (εσείς, οι πρώτοι διδάξαντες), είναι τουλάχιστον αισχρό και γελοίο...

2 σχόλια:

  1. simera ine i epohi ton rufjanon,emis jati tus dhehomaste?pios ftei?pali emis !....................................................................................................!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SIMERA INE I EPOXI TON RUFJANON ! PIOS FTEI JA AFTO ?EMIS!PIA INE I LISI?na tus ksekumbosome qe na ekleksome nea stelehi me orama,sinidhisi qe enotita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.