Σελίδες

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μπράβο Βενιζέλο! Αστραπιαία αντίδραση του ΥΠΕΞ για την γουρουνοκεφαλή στο μουσουλμανικό κέντρο Μοσχάτου

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την επίθεση έξωθεν του Ελληνοαραβικού Μορφωτικού Κέντρου στο Μοσχάτο

Παρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια και προκλητική ενέργεια που σημειώθηκε έξωθεν του Ελληνοαραβικού Μορφωτικού κέντρου, σήμερα στο Μοσχάτο. Η προκλητική αυτή πράξη, που προφανώς στοχεύει στην διάδοση του μίσους και της μισαλλοδοξίας, προσβάλλει όχι μόνο τους μουσουλμάνους συνανθρώπους μας αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που στην συντριπτική της πλειοψηφία καταδικάζει και περιθωριοποιεί τις ακραίες αυτές συμπεριφορές.

Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι δράστες του ξενοφοβικού αυτού περιστατικού που αποσκοπεί στην υπονόμευση του κλίματος ειρηνικής συνύπαρξης, που υφίσταται στην ελληνική κοινωνία μεταξύ των πιστών όλων των θρησκειών και δογμάτων, θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν το συντομότερο ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών. Η θρασεία αυτή επίθεση δεν θα καταφέρει να πλήξει τις παραδοσιακά άριστες σχέσεις μεταξύ του ελληνικού λαού και του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου».

Το σχόλιο μας: Μάλλον αισθάνθηκε αλληλεγγύη για την γουρουνοκεφαλή ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας για να αντιδράσει μέσα σε λίγες ώρες...
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί περισσότερο σαν τζαμί και το κατά τ' άλλα φρικτό θέαμα το αντίκρισαν πρώτοι μουσουλμάνοι που προσήλθαν για την προσευχή της Παρασκευής.
Ποιοι Βορειοηπειρώτες; οι μωαμεθανοί μετανάστες αδερφοί μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.