Σελίδες

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

456 Το Κόμμα «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ-MEGA , που πρεσβεύει τις πολιτικές, κοινωνικές και υπαρξιακές επιδιώξεις του Ελληνισμού στην Αλβανία, παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον τις πρόσφατες εκλογές στην  Ελλάδα και  διαπίστωσε ότι  η Δημοκρατία, στη χώρα που γεννήθηκε και μεγαλούργησε, δεν αλλοιώνεται ούτε από το χρόνο και ούτε από την αλαζονεία.

Κι έτσι, η σκυτάλη της εξουσίας, στις 26 Γενάρη 2015 πέρασε, απλά, ομαλά κα φυσιολογικά στα χέρια μιας νέας πολιτικής συσπείρωσης, του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υπόσχεται ελπίδα, καλύτερες μέρες για τους Έλληνες γενικά, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια σταυρώθηκαν στο σκελετό της οικονομικής κρίσης. Στο θυσιαστήριο αυτό, και οι Βορειοηπειρώτες.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι η ώρα η καλή η Ελλάδα μας να ορθοποδήσει και η ανάπτυξη να βρει το δρόμο της και πάνω απ’ όλα να επανέλθει η αξιοπρέπεια ενός λαού που σπανίζει στην ιστορία της ανθρωπότητας  με την πνευματική και ανθρωπιστική του κληρονομιά.

Λίγο περισσότερη δουλειά και λίγο περισσότερο νοικοκυριό και  η ανηφόρα έρχεται. Σ’ αυτή την ανηφορική προσπάθεια και πορεία κι εμείς οι Βορειοηπειρώτες μπορούμε να βάλουμε την πλάτη μας. Είναι εθνική υποχρέωση, είναι υποχρέωση για τα παιδιά μας, για το μέλλον τους.
Καλές επιτυχίες στην Νέα Ελληνική Κυβέρνηση!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΕΜΜ

Άγιοι Σαράντα 28.01.2015

1 σχόλιο:

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.