Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Το τελευταίο "δώρο" της αγάπης του Σαμαρά στους Βορειοηπειρώτες: Δεν αναγνωρίζουμε ως Έλληνες αυτούς που δεν αναγνωρίζει το αλβανικό κράτος!
"Κατ΄εξαίρεση, ειδική προξενική θεώρηση δεν απαιτείται για την αρχική έκδοση Ε.Δ.Τ.Ο. και Α.Δ.Ε.Τ. για τους ομογενείς που έλκουν την καταγωγή τους από περιοχές παραδοσιακής παρουσίας της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, σύμφωνα με τον κατάλογο του άρθρου 15Α" 


Αυτό γράφει μεταξύ άλλων το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 119 (21-1-2015) στο άρθρο 2, παράγραφος 1, στη σελίδα 1.142, για τις προϋποθέσεις, δικαιολογητικά και διαδικασία χορήγησης θεώρησης.

Δηλαδή η "εξαίρεση" γίνεται για όσους κατάγονται από τα 99 χωριά που αναγνώριζε ως μειονοτικά του καθεστώς του Ενβέρ Χότζα. Για τους Έλληνες της Χιμάρας, της Άρτας, της Πρεμετής και άλλων μη αναγνωρισμένων περιοχών προβλέπεται ότι και για τους αλβανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Μια ωραία απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά, μόλις τέσσερις μέρες πριν περάσει στην ιστορία...

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ έδειξε πόσο πολύ αγαπά τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό...

3 σχόλια:

  1. kala ekane mpike i sara kai mara stin xora ti mania toys exi piasi me tis ellhnikes taytotites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ekane mpainovgene i sara kai mara na mpi forologia gia taemvasmata .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...Ο ΧΟΤΖΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...Κ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.......ΟΛΟΙ ΕΚΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΕΚΙΛΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.