Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Στο Καρρόκι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ Νίκος Κούρης

Οι μόνιμοι κάτοικοι του Καρροκιού  επιφύλαξαν χθες βράδυ θερμή υποδοχή στον εξυπηρετικό γιατρό και ταυτόχρονα υποψήφιο του Κόμματος των Ελλήνων κύριο Νίκο Κούρη.  Διεξήγαγαν μεταξύ τους μια ήρεμη, εποικοδομητική κουβέντα μέχρι αργά τα μεσάνυχτα σχεδόν για όλα τα δικά τους προβλήματα αλλά και για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Το Καρρόκι είναι ένα ακριτικό χωριό του Δήμου Φοινικαίων, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κυρίως  συγκοινωνίας με τα αστικά κέντρα, γι’ αυτό οι κάτοικοί του το πρώτο που ζήτησαν από τον υποψήφιο βουλευτή ήταν η κατασκευή του δρόμου από Λιβαδειά προς  Καρρόκι και Ρίπεση. 
Εντωμεταξύ εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους που οι μουσιάδες του χωριού, τους οποίους παραδοσιακά εκμεταλλευόταν για το ολιγάρθμο βιό των οικογενειών ως βοσκοτόπια,  ενοικιάζονται σε ξένους κτηνοτρόφους. Ζητούν από τις δημοτικές αρχές να ρυθμιστεί καλύτερα το θέμα των μικρών οικογενειών (το συγχωριανικό κοπάδι) και μετά να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μεγάλων κτηνοτροφικών μονάδων, γιατί η κάθε οικογένεια που ζει εκεί κρατάει μια γίδα ή μία αγελάδα για να συντηρήσει τον εαυτό της και όχι να κάνει εμπόριο.
Ο κύριος Κούρης, αφού άκουσε με προσοχή αυτά και άλλα προβλήματα των κατοίκων είπε:
«Δώστε μας τη δύναμη να μεταφέρουμε τη δική σας φωνή και στην κυβέρνηση και στη δημοτική αρχή. Εμείς είμαστε καθημερινά επί ποδός και έχουμε τη διάθεση  να σας εξυπηρετήσουμε.  Η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται όταν έχουμε τη δική μας ανεξάρτητη φωνή, αυτή που θέλουμε να πετύχουμε την 25η Ιούνη. Οι Έλληνες πρέπει αυτή τη φορά να αποδείξουν ότι αγαπάνε τον εαυτόν τους, να αποδείξουν ότι δε δέχονται την κατρακύλα, τη διάλυση. Και το Καρρόκι έχει αποδείξει πάντα ότι στηρίζει πατριωτικά».
Στη σύσκεψη αυτή μίλησαν αρκετοί Καρροκίτες καθώς και η Διαχειριστής της Δημοτικής Ενότητας Λιβαδειάς κ. Ηλίας Καλυβιώτης.

mega-eemm.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.