Σελίδες

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Χρήστος Κίτσιος: Δεν σκύβουμε το κεφάλι στην τρομοκρατία του κυβερνώντος κόμματος

Δεν θα' θελα ποτέ να αναλωθώ σε άκαρπες και ανωφελείς αντιπαραθέσεις αυτές τις στιγμές που υπερέχουν σημαντικότερα πράγματα όπως είναι η συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού σε ένα και μοναδικό μέτωπο και χωρίς φόβο και αναστολές να τον οδηγήσουμε στις κάλπες της 25ης Ιουνίου για να εκφράσουν ελεύθερα και δημοκρατικά τη βούλησή τους.

Πέρα απ’ αυτά εγώ προσωπικά και όλοι οι συναγωνιστές του Κόμματος των Ελλήνων δεν μπορούμε να σιωπήσουμε και να δεχτούμε απάνω μας  τόνους λάσπης και κατηγοριών που μαγειρεύονται σε κρύπτες μαύρης προπαγάνδας όλο αυτό το διάστημα που εμείς αποφασιστικά ηγούμαστε μιας ανεξάρτητης και ειλικρινούς μάχης για την άμεση εκπροσώπηση του Ελληνισμού στην Αλβανική Βουλή. 

Δε μπορούμε να σιωπήσουμε σε ενέργειες και συμπεριφορές που κάθε άλλο σε μια δημοκρατική και ελεύθερη αναμέτρηση αρμόζουν. Και αφορμή γι’ αυτή την αναστάτωσή μας στάθηκε η πρόσφατη προπαγάνδα των αριστερών γελωτοποιών, ότι το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» παραιτήθηκε από τον αγώνα και ότι ο πρόεδρος απέσυρε την υποψηφιότητα. Και γίνεται αυτό την ώρα που οι δημοσκοπήσεις φέρνουν το δικό μας κόμμα στην τρίτη θέση στην περιφέρεια της Αυλώνας.

Με πλήρη παρρησία και ειλικρίνεια δηλώνουμε ότι συνειδητά και χωρίς κανένα επηρεασμό  επιλέξαμε τον δύσκολο αυτό δρόμο της ανεξάρτητης καθόδου, γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι η δική μας επιλογή συμβαδίζει με τη μοίρα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να αγωνίζεται ασταμάτητα και να μην αφήνει τις δικές του τύχες στα χέρια άλλων, γιατί μόνο έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η επιβίωσή του και η προκοπή του.
Κάποιοι όμως-και δικοί μας- έχουν αναλάβει τον άχαρο ρόλο  της οριστικής  διάλυσης της ανεξάρτητης εκπροσώπησής μας επισπεύδοντας την προσχώρηση στα μεγάλα αλβανικά κόμματα με όλα τα μέσα και τις μεθοδεύσεις. Διατυμπανίζουν ανοιχτά ότι είμαστε λίγοι και δεν επαρκούμε για έναν βουλευτή, πιέζουν ασφυκτικά και τρομοκρατούν νεαρούς και υπερήλικες με τον εφιάλτη κράτος σε όλες τις διαστάσεις τους.

Εμείς όμως έχουμε συνηθίσει πια σε αυτόν τον άγριο πόλεμο λάσπης. Γι’ αυτό ούτε αυτή τη φορά όπως και πριν δεν θα υποκύψουμε. Θα συνεχίσουμε πιο έντονα το δικό μας αγώνα και θα προσπαθήσουμε να αγγίζουμε τις καρδιές και το φιλότιμο κάθε Βορειοηπειρώτη, να ξυπνήσει και να συνταχτεί μαζί μας και να είναι σίγουρος ότι κάθε ψήφος του δε θα πάει χαμένη αλλά και δεν θα πουληθεί ποτέ για ιδοτελείς σκοπούς και συμφέροντα.Θα είναι πάντα στην υπηρεσία των συμφερόντων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Κι εμείς προχωρούμε σαν ομάδα, μια ομάδα που σφηρηλατήθηκε μέσα από δυσκολίες αλλά ποτέ δεν υπέκυψε στις πιέσεις και την τρομοκρατία του κράτους και του παρακράτους και δε θα υποκύψει και αυτή τη φορά που έχει απέναντι την λυσσαλέα προπαγάνδα κυρίως του κυβερνώντος κόμματος. Θα συνεχίσει να δίνει αγώνα για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, για τους ανθρώπους μας, για το βιο και τις περιουσίες μας, για την παιδεία και τον πολιτισμό μας, για την ταυτότητά μας.

Ο σταυρός των Ελλήνων στο κόμμα των Ελλήνων έχει τεράστιο βάρος και θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους παραληρούν ή ενεργούν ανθελληνικά, σε όσους σήμερα επιδεικνύουν αυτό το μίσος και σε όσους μας επιφυλάσσουν αύριο τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.