Σελίδες

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ο Ράμα έθεσε θέμα «αρβανίτικης μειονότητας» στην Ελλάδα – Πρόκληση και προσβολή για τους Έλληνες Αρβανίτες

Σε «προεκλογικό κλίμα» ο ελληνικής καταγωγής εξωμότης Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, έθεσε θέμα «αρβανίτικης μειονότητας» στην Ελλάδα, που έτσι κι εάν το ακούσουν αυτό οι Αρβανίτες, ότι δηλαδή ο Ράμα τους θεωρεί Αλβανούς, είναι ικανοί να ανέβουν με τα πόδια στην Αλβανία και να τον ψάχνουν για να του «εξηγήσουν» από που κρατά η σκούφια τους.
Όπως διαβάζουμε στη σελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου, ο Έντι Ράμα μόλις πριν λίγες ημέρες και πάλι προκλητικά δήλωνε σε τηλεοπτική συνέντευξη του ότι δεν έχει επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα και το συζήτησε αυτό με τον Αλέξη Τσίπρα στην συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες, και εξήγησε ότι «θα επισκεφθεί πανηγυρικά στην Αθήνα μόλις ο Τσίπρας άρει τον Νόμο του Εμπολέμου».
Πουλάει και υφάκι το χαμένο κορμί, που προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται.
Σχετικά με τον νομό περί μειονοτήτων, τον οποίο έχει απορρίψει η βορειοηπειρωτική οργάνωση «ομπρέλα» ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Έντι Ράμα δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει καν τέτοιο νόμο και επανέφερε την γνωστή αξίωση για αναγνώριση μειονοτικών δικαιωμάτων στην «αρβανίτικη μειονότητα» στην Ελλάδα.
Από το TRIBUNE έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές αυτόν τον μέθυσο έμπορο ναρκωτικών να προσέχει, διότι οι προστάτες του δεν υπάρχουν πια.
Ο Λευκός Οίκος γνωρίζει ότι είναι υπαλληλάκι του Τζορτζ Σόρος, ότι έχει μετατρέψει την Αλβανία σε απέραντη φυτεία ναρκωτικών, ότι συνεργάζεται με ισλαμιστές και επιτρέπει να κινούνται ελεύθερα οι εξτρεμιστές του Ισλάμ.
Ο Ράμα είναι ένας από τους χαμένους της εκλογής Τραμπ. Αποτελεί εγγύηση δυστυχίας για τον αλβανικό λαό και παράγοντα αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια. Είναι επίσης μυθομανής και ψεύτης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός γνωρίζει καλά ποιος είναι ο Ράμα και οι ελληνικές υπηρεσίες τον έχουν τυλιγμένο σε πολλές κόλλες χαρτί.

από tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.