Σελίδες

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ σε κάθε ελληνικό χωριό και σπίτι της Β. Ηπείρου






Λιβαδειά

Την έναρξη της εκλογικής καμπάνιας για την 25η  Ιουνίου έκανε στη Λιβαδειά το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ στις 28 Μαϊου.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος κύριος Χρήστος Κίτσος  διεμήνυσε πνεύμα ενότητας και συμπόρευσης προς όλους του Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης και παρατάξεων, καλώντας τους να συστρατευτούν  αυτή τη φορά γύρω από το Κόμμα των Ελλήνων, το οποίο σε όλη την πορεία του  απέδειξε ότι υπερασπίζεται αδιαπραγμάτευτα τα συμφέροντα και μόνο της Εθνικής Ελληνικής μειονότητας, για την εθνική αξιοπρέπεια και ταυτότητα, για την προστασία των περιουσιών, για την ελληνική παιδεία, για τον ελληνικό πολιτισμό, για την ασφάλεια και την ανάπτυξη.

Διευκρίνισε ότι η άμεση, αυθεντική, ελληνική εκπροσώπηση στην αλβανική Βουλή, δε μπορεί να εξασφαλιστεί μέσα από την αλλοίωση μας στα μεγάλα αλβανικά κόμματα, αλλά μέσα από εγχειρήματα καθαρά εθνικά, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα έχουμε δική μας ανεξάρτητη φωνή και θα έχουμε θέση στα κέντρα αποφάσεων για τα δικά μας προβλήματα. Τόνισε ότι θεωρεί απαράδεκτες τις δηλώσεις  ότι, τα μικρά κόμματα, η πολυφωνία σε ένα κράτος είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία. Εμείς οι Έλληνες διαφορετικά το ξέρουμε.

Ο κύριος Κίτσιος στην ομιλία του  εξήγησε τους παρευρισκόμενους ότι το Κόμμα των Ελλήνων κατέβαλε όλες τις ειλικρινείς προσπάθειες ώστε σ’ αυτές τις εκλογές να γινόταν πραγματικότητα η Συμμαχία των Ελλήνων και ανέφερε τις επιστολές που έστειλε επίσημα στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ και το Φλεβάρη και στις 24 Μάη του τρέχοντος έτους, για τις οποίες  δεν υπήρχε  ανταπόκριση. 

Με τη συμμαχία αυτή θα πολλαπλασιάζονταν η ψήφος των Ελλήνων, θα πραγματοποιούνταν η συσπείρωση και η αυθεντική εκπροσώπηση θα ενίσχυε τις θέσεις της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό. Το Κόμμα των Ελλήνων, πιστό στην αποστολή του δεν υπέπεσε στην παγίδα κανενός μεγάλου κόμματος και συνεχίζει τον αγώνα του ανεξάρτητο για να συσπειρώσει τους Έλληνες.

Σε συνέχεια κατέκρινε για μία ακόμη φορά την αδιαφορία του κράτους σχετικά με τις παρακρατικές ενέργειες  εθνικιστικών στοιχείων που βεβηλώνουν τα ιστορικά και εθνικά σύμβολα, που σβήνουν και υποστέλλουν καθετί ελληνικό στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και κάλεσε τους Έλληνες να αντιμετωπίσουν ενωμένοι τέτοιες επιτηδευμένες προκλήσεις. Η δική μας συσπείρωση γύρω από το  κόμμα των Ελλήνων και ο πολλαπλασιασμός του αποτελέσματος στις εκλογές αυτές  θα είναι και η καλύτερη απόδειξη της αντοχής, της αγωνιστικότητας και της παρουσίας μας στον τόπο μας. Κάθε άλλη αντιμετώπιση οδηγεί στην αλλοίωση, στην καταστροφή της οντότητάς μας.

Ο πρόεδρος του κόμματος έκανε επίσης έκκληση στον πρόεδρο της Ομόνοιας, στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και σε όλους τους παράγοντες της πολιτικής στη μειονότητα να υποστηρίξουν την ανεξάρτητη εκδοχή, την οργανωμένη αυθεντική εκπροσώπηση στην αλβανική βουλή μέσα από την οποία θα επιτευχθεί στο μέλλον η επαναφορά της ενότητας και σύμπνοιας στον δύσκολο αγώνα που έχουμε να δώσουμε  από κοινού στο μέλλον.

Την αναγκαιότητα συστράτευσης των δυνάμεων τόνισαν σε συνέχεια και ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος κ. Ζ. Λούτσης και ο υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια Αυλώνας κύριος Νίκος Κούρης, αλλά και αρκετοί παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση.
Στη σύσκεψη αυτή, με παρότρυνση του κ. Κίτσου οι παρευρισκόμενοι τήρησαν ένα λεπτό σιγή προς τιμή του τέως  πρωθυπουργού της Ελλάδας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έφυγε από τη ζωή μόλις πριν μία ημέρα.


Αλύκο, Χάλιο και Πλάκα

Σε κάθε χωριό και σε κάθε σπίτι του Βούρκου και των Ριζών περιοδεύει το εκλογικό επιτελείο του Κόμματος των Ελλήνων με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές στη λίστα της  περιφέρειας Αυλώνας κύριους Χρήστο Κίτσο, Νίκο Κούρη, να ευαισθητοποιήσουν όλους τους συμπατριώτες ότι αυτές οι εκλογές  είναι εθνικές για τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες και χρειάζεται μαζική στήριξη για να πετύχουμε την ανεξάρτητη εκπροσώπηση.

Επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι τα μεγάλα κόμματα, όταν είναι για το συμφέρον τους στραγγαλίζουν τη δημοκρατία και εξαφανίζουν τα μικρά κόμματα, όπως έγινε πρόσφατα μεταξύ ΣΚ και ΔΚ, μην υπολογίζοντας ότι κάποια απ’ αυτά έχουν μια ειδική αποστολή: την προάσπιση δικαιωμάτων κοινωνικών και εθνικών ομάδων που δεν αντιστοιχούν στην πλειοψηφία, τόνισε ο πρόεδρος του Κόμματος κύριος Χρήστος Κίτσος στις ομιλίες του στο Αλύκου, στο Χάλιο και στην Πλάκα. 

«Εμείς, είπε, ως κόμμα των Ελλήνων δεν πέσαμε στην παγίδα τους και κατεβήκαμε ανεξάρτητοι να διεκδικήσουμε την ψήφο σας, γιατί είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη πως και  εσείς αυτό θέλατε, να είμαστε ανεξάρτητοι, σοβαροί και μαχητικοί  στον κοινό αγώνα μας. Και αν δεν πράτταμε αυτό, σ’ αυτές τις εκλογές, τότε για πρώτη φορά η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων δε θα είχε που να έριχνε την εθνική ψήφο».

Στις συζητήσεις των συμμετασχόντων έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στις  στάσεις των δύο υποψηφίων βουλευτών κ. Βαγγέλη Ντούλε και κ. Ανδρέα Μάρτου, οι οποίοι έχουν διασφαλίσει προσωπικά εκλόγιμες θέσεις στα μεγάλα αλβανικά κόμματα (ο μεν στο Δημοκρατικό του Μπάσα και ο δε στο Σοσιαλιστικό του Ράμα), και δεν πρέπει να υπονομεύουν την ένωση των Ελλήνων σε δικό τους, πεντακάθαρο εθνικό φορέα. 

Ο κύριος Κίτσος έκανε ξανά έκκληση ώστε ο καθένας να αφουγκραστεί τη συνείδησή του και να δώσει την πρέπουσα απάντηση σε οποιαδήποτε προσπάθεια διάσπασης και παραπλάνησής τους.
Συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τις περιουσίες, την απασχόληση, την ανασφάλεια και κυρίως για τις παρακρατικές ενέργειες των εθνικιστών σαν ο Ταχίρ Βελίου. Οι συναντήσεις συνεχίζονται σε κάθε σπίτι και με κάθε Έλληνα για να ειπωθεί η αλήθεια και το σωστό.

Λαζάτι, Καλτσάτι, Λευτέρης Τάλλιος και Καλύβια

« Η νίκη των Ελλήνων είναι εφικτή, σ’ αυτές τις εκλογές», είπε ο επιχειρηματίας  Βαγγέλης Κυρούσης στη συνάντηση του Κόμματος των Ελλήνων με τους Λαζατιώτες. «Και για να είναι εφικτή πρέπει να κάνουμε καλό σχεδιασμό. Είναι καιρός να έχουμε  δική μας φωνή στη βουλή, στην κυβέρνηση γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι».
« Και δεσποτάδες να είναι τα δικά μας τα παιδιά στα άλλα κόμματα είναι υποχρεωμένα να υποστηρίξουν τα προγράμματα εκείνων των κομμάτων και όχι τα δικά μας αιτήματα», είπε ο συνταξιούχος Γιώργος Παππάς.

Απλά λόγια που ακούγονται σε κάθε συγκέντρωση και εμψυχώνουν τους συμπατριώτες μας να δώσουν μαζικά την παρουσία τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να επισφραγίσουν τη νίκη του Κόμματος των Ελλήνων  για μια αυθεντική, χωρίς  μεσολαβητές εκπροσώπηση στην Αλβανική Βουλή.

Και στο Καλτσάτι και στο «Λευτέρη Τάλλιο» και στα Καλύβια διαπιστώνεται η ίδια πνοή. Όλοι θέλουν η ψήφος να μην πάει χαμένη στα μεγάλα κόμματα. Όλοι απαιτούν να βρεθούμε τουλάχιστον για μία φορά στο ίδιο μετερίζι για να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε και επιμένουμε να κρατήσουμε ζωντανή την πατρίδα μας, την ταυτότητά μας, τη γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας.


Σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις πολλά είναι και τα προβλήματα που θέτουν οι πολίτες: το πρόβλημα των ιδιοκτησιών, της έλλειψης υποδομής, της εγκατάλειψης  των γερόντων, τις απειλές και τη μεγάλη ανεργία για τους νέους. Ο Δημήτρης Μήτσης στο Λαζάτι ζήτησε να  διοριστεί γιατρός της περιοχής και στο εργαστήριο της Λιβαδειάς να γίνονται γενικές εξετάσεις αίματος και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των κατοίκων για την αδιαφορία του αστυνομικού τμήματος της Λιβαδειάς  απέναντι στο έντονο φαινόμενο των κλοπών. Στο χωριό Καλτσάτι οι κάτοικοι ζήτησαν να ξανανοίξει το καφενείο του Γρηγόρη Κρομμύδα  με το οποίο μπορεί να διατηρήσει την άνεργη οικογένειά του και να έχουν οι συγχωριανοί ένα στέκι στο χωριό τους.

Ο πρόεδρος του Κόμματος κύριος Χρήστος Κίτσος και ο ιατρός Νίκος Κούρης τονίζουν ξεκάθαρα στις ομιλίες τους ότι πλέον η νίκη δεν πρέπει να είναι υπόθεση μόνο του Κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» , αλλά όλων  των Ελλήνων.


Κώσταρι

Ολιγόλογοι και  περιεκτικοί οι κάτοικοι του Κώσταρι στη συνάντηση με το Κόμμα των Ελλήνων στις 8 Ιουνίου. « Απ’ όλους που πέρασαν εδώ μόνο εσείς και ο πρόεδρος της Ομόνοιας μας σταθήκατε στο πλάι. Παρότι δεν είχατε κάτι στο χέρι. Κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα της  αρπαγής της γης μας  με πλαστά χαρτιά από ξένους. Όλοι  μας κοροϊδεύουν, μας υπονομεύουν. Και αυτοί του κυβερνώντος κόμματος και αυτοί που τώρα πήγαν στο Δημοκρατικό. Μας εγκατέλειψε και ο δήμαρχος που τον ψηφίσαμε πανηγυρικά…. Και οι καταπατητές μας απειλούν κάθε μέρα, μας βρίζουν και μας πετροβολούν από το βουνό της Παναγιάς. Εσάς και μόνον εσάς εμπιστευόμαστε και μαζί θα προχωρήσουμε».

«Περιττά θα είναι και τα λόγια μας  μετά απ’ αυτή την  δικής σας εκτίμηση, είπε ο πρόεδρος του Κόμματος κύριος Χρήστος Κίτσος, αλλά  δεν μπορώ να μην αναφέρω εδώ ότι η υπόθεση του Κώσταρι είναι η πιο ενδεδειγμένη περίπτωση που αποδεικνύει περίτρανα την άμεση εμπλοκή του κράτους και της δικαιοσύνης στο οργανωμένο έγκλημα εξαφάνισης της μειονότητας από τα πατρώα της εδάφη με πλαστογραφήσεις και ωμές παρεμβάσεις του νόμου. Εμείς που γνωρίζουμε σε βάθος το πρόβλημα και βρισκόμασταν δίπλα σας στα μαραθώνια δικαστήρια. 

Διαπιστώσαμε ότι ενώ το πρόβλημα ήταν εύκολο για λύση με διοικητικά μέτρα από την ομάδα ειδικής αποστολής κατά της διαφθοράς της κυβέρνησης, παραπέμφθηκε στα δικαστήρια, τα οποία εδώ και έξι χρόνια κοροϊδεύουν με εμάς και εσάς. Ο κύριος Χυσέναϊ  που σας  ζητάει την ψήφο ήταν πρόεδρος αυτής της ειδικής αποστολής και ο κύριος Μάρτος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. 
Γιατί δεν το λύσανε το πρόβλημα στην τετραετία τους; 

Το ίδιο ισχύει και για την προηγούμενη κυβέρνηση  του ΔΚ και ΣΚΕ που ενώ άλλες οκτώ παρόμοιες περιπτώσεις στην περιφέρεια Αυλώνας τις είχε εξετάσει και έδωσε θετική λύση, ενώ την περίπτωση του Κώσταρι την πέρασε στις ελληνικές καλένδες. Και αυτό είναι αυτονόητο: η αλβανική πολιτεία δεν έχει τη βούληση να αποδώσει σε εμάς τους Έλληνες δικαιοσύνη».

Σε συνέχεια, ο πρόεδρος αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος και κάτοικοι του χωριού διατύπωσαν ξεκάθαρα την αναγκαιότητα μαζικής προσέλευσης των Ελλήνων στις εκλογές και ψήφο στο Κόμμα των Ελλήνων, για να ακουστεί η φωνή μας όχι μόνον στην αλβανική βουλή, αλλά και στα διεθνή φόρα με συγκεκριμένα παραδείγματα παραβιάσεων της ακεραιότητας της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, όπως είναι αυτό του Κώσταριού.



Γέρμα, Μεμόραχη και Ρουμαντζά


Το κυριότερο πρόβλημα που έθεσαν οι κάτοικοι της Γέρμας στη συνομιλία με τον πρόεδρο του Κόμματος των Ελλήνων την Κυριακή 11 Ιουνίου ήταν εκείνο της χαρτογράφησης των γεωργικών εκτάσεων σύμφωνα με το τίτλο ιδιοκτησίας και η απόδοση πιστοποιητικών από το Υποθηκοφυλακείο. Τόνισαν ότι αυτή η διαδικασία αργεί πάρα πολύ και οι πολίτες αισθάνονται αβέβαιοι για τη δική τους περιουσία που κληρονομήσανε ή τους έδωσε ο νόμος.

Ο κύριος Κίτσος, μεταξύ των άλλων ενημέρωσε ότι από το δήμο Φοινικαίων συγκροτήθηκε ειδικό γραφείο που εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και μεταβιβάζει το φάκελο προς έγκριση στο υπηθηκοφυλακείο των Αγίων Σαράντα. Εμείς ως κόμμα έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση ώστε να λειτουργήσει και στο νεοσύστατο δημαρχείο ένα γραφείο υποθηκοφυλακείου το οποίο μαζί με τα γραφεία της γεωργίας και πολεοδομίας να βελτιώσουν στο σύστημα το χάρτη των περιουσιών, για να λυθεί σωστά και γρήγορα το πρόβλημα της επικύρωσης των τίτλων ιδιοκτησίας από το νόμο 7501 «Για τη γεωργική γη».

Στη Μεμόραχη και στη Ρουμαντζά, οι πολίτες εξέφρασαν το παράπονό τους για την καθυστέρηση των εργασιών του υπό κατασκευή υδραγωγείου Ναβαρίτσα-Ντερμίσι. Ανέφεραν ότι η κατασκευαστική εταιρία για αρκετό διάστημα έχει σταματήσει τις εργασίες και άφησε ανοιχτά φρεάτια και κανάλια τα οποία αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή των υπερήλικων και παιδιών. 

Οι Μεμοραχίτες ζητάν επίσης να αξιοποιηθούν τα κτήρια που βρίσκονται σε καλή κατάσταση στο χωριό ως υποδομή για γηροκομεία ή άλλα κοινωνικά ιδρύματα, ενώ οι Ρουμαντζιώτες ζήτησαν να βρεθεί τρόπος για τη μεταφορά των ψηφοφόρων στις 25 Ιουνίου από το χωριό τους προς τη Μεμόραχη, καθώς και την αύξηση του αστυνομικού ελέγχου στην περιοχή γιατί το χωριό αυτό έχει πέσει πολλές φορές θύμα ληστειών.

Και στα τρία αυτά χωριά εκδηλώθηκε ανοιχτά η υποστήριξη των κατοίκων στο κόμμα των Ελλήνων και κυρίως η απόλυτη υποστήριξη στο ιατρό και υποψήφιο βουλευτή στην περιφέρεια Αυλώνας κύριο Νίκο Κούρη.


Μπραϊλάτι, Κρόγγοι και Δρόβιανη

Ο  Πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων κύριος Χρήστος Κίτσος βρέθηκε το απόγευμα της 11ης Ιουνίου στα χωριά Μπραϊλάτι, Κρόγγους και Δρόβιανη. Συζήτησε με τους κάτοικους αυτών των χωριών  για θέματα που τους απασχολούν καθημερινά και διαχρονικά.

Οι κάτοικοι του Μπραϊλατιού αισθάνονται εγκατελειμμένοι από το κράτος και από το δημαρχείο. Ζητούν να βελτιωθεί το ρεύμα και ο φωτισμός στο χωριό τους και να ληφθούν μέτρα ασφαλείας στην ηλεκτρική καμπίνα, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε μέχρι σήμερα. 

Ούτε για τις λιβαδικές εκτάσεις που κατέλαβαν ξένοι με ψεύτικα χαρτιά δεν έγινε καμία νομική διαδικασία από το Δήμο. Οι Μπραϊλατιώτες αισθάνονται εγκατελειμένοι και για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τίτλους ιδιοκτησίας για τη γης που παρείχε ο νόμος 7501, παρότι οι ίδιοι είχαν πληρώσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία στην περιφέρεια.

Στη Δρόβιανη και στους Κρόγγους η συζήτηση ήταν πολιτική και οι συμμετέχοντες δήλωσαν απερίφραστα ότι πάντα ψηφίζουν Ελληνικά.

Ο κύριος Κίτσος, αφού άκουσε και κατέγραψε τα παράπονά  τους δήλωσε ότι πολλά από τα προβλήματα ενώ είναι τόσο απλά τα δυσκολεύουν εκείνοι που ευθύνονται για τη λύση τους. Τι θα κόστιζε στην Επιχείρηση Ηλεκτρισμού των Αγίων Σαράντα η περίφραξη της ηλεκτρικής καμπίνας. Τίποτα, γιατί αρκετά λεφτά παίρνει από τον κοσμάκη. 
Τι περιμένουν οι κύριοι, να μας συμβούν ατυχήματα όπως στου Κώσταρι και να θρηνήσουμε ζωές;  Ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες τους. 

Εμείς είμαστε εδώ για να καταγγείλουμε τέτοιες περιπτώσεις αδιαφορίας και όταν με το καλό πηγαίνουμε στη βουλή δε θα αφήσουμε ήσυχους τους αρμόδιους να ανταποκριθούν στην ώρα τους και καθώς πρέπει στα δικά σας προβλήματα. Θέλουμε η φωνή μας να είναι ανεξάρτητη για να ακουστεί καλύτερα από τους κυβερνήτες.

Βρυώνι και Μεσοπόταμο

Το Βρυώνι και το Μεσοπόταμο επισκέφτηκε το βράδυ της 12ης Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος των Ελλήνων κύριος Νίκος Κούρης. Στο διάλογο που είχε κυρίως με νέους ανθρώπους επικράτησε η συζήτηση για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της αυτόνομης και οργανωμένης φωνής στην αλβανική βουλή και για άλλα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι κάτοικοι των χωριών αυτών.


«Κανείς δε θα μας αγαπήσει αν εμείς οι ίδιοι δε σεβαστούμε τον εαυτό μας, είπε ο κύριος Κούρης στο Βρυώνι, αν εμείς δε σταθούμε από μόνοι μας όρθιοι. Το Κόμμα των Ελλήνων κατεβαίνει ανεξάρτητο  σ’ αυτές τις εκλογές για να δώσει την ευκαιρία σε εσάς να επιδείξετε την αντοχή σας, την υπερηφάνειά σας και όχι την υποδούλωση. Εμείς δεν εγκαταλείπουμε το καράβι στη μέση του ωκεανού όπως έκαναν κάποιοι άλλοι για να λυτρώσουν μόνο τον εαυτό τους

Αυτές είναι ιστορικές στιγμές και πρέπει όλοι μας να ξυπνήσουμε, γιατί χανόμαστε. Χάνονται οι περιουσίες μας, χάνεται η ταυτότητά μας, καταρρέουν τα μοναστήρια μας, καταπατούνται τα δικαιώματά μας  γι΄ αυτό πρέπει να αντισταθούμε. Και η αντίσταση ξεκινάει από την επιλογή σας: θέλετε ανεξάρτητη δική σας φωνή ή θέλετε να μας αντιπροσωπεύουν τα άλλα κόμματα που δεν αναφέρουν ούτε το όνομά μας στα προγράμματά τους».


Στο Μεσοπόταμο ο κύριος Κούρης είπε ότι στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να αναβαθμίσουμε την ελεύθερη φωνή της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας,  να τονώσουμε το ηθικό του κόσμου στον αγώνα για επιβίωση και να επαναφέρουμε τη Δημοκρατία και την ομόνοια στη μειονότητα.

Αρκετοί παρευρισκόμενοι έκαναν έκκληση ώστε όλος ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός να ψηφίσει σύσσωμα το Κόμμα των Ελλήνων, γιατί αυτό και μόνο αυτό μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.