Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ψηφίστε Dule για να βάλετε στη Βουλή τον Tahiri!

Άκρα του τάφου σιωπή από τα ελληνόφωνα μπερισικά ιστολόγια για την προεκλογική συγκέντρωση του Δημοκρατικού Κόμματος στην Αθήνα την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Αφού έχουν που έχουν το θράσσος να συνεχίζουν να πιάνουν στο στόμα τους την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γιατί δεν έγραψαν τίποτα για τον ηγέτη τους;
Δεν είχαν να αναρτήσουν κανένα μύθευμα για τον αγώνα που δίνει ο "αποκλειστικός αντιπρόσωπος" της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας; 

Βέβαια ο αγώνας που κάνει τώρα ο Dule είναι για να αναδείξει ακόμα περισσότερο το "τσάμικο"!

Ως γνωστόν ο πρόεδρος της συνιστώσας του αλβανικού Δημοκρατικού Κόμματος ΚΕΑΔ, είναι τρίτος στην λίστα υποψηφίων της Περιφέρειας Αυλώνας και έχει εξασφαλίσει την βουλευτική του έδρα.
Όμως το ΔΚ θα δώσει μάχη για να βγάλει πέμπτο βουλευτή στην Περιφέρεια Αυλώνας. Στην πέμπτη θέση της λίστας του κόμματος που ίδρυσε ο Sali Berisha είναι ο γνωστός τσάμης πολιτικός Dashamir Tahiri, που αγωνίζεται εδώ και χρόνια για την "δικαίωση" των συνεργατών των γερμανών ναζί στη Θεσπρωτία την περίοδο 1941-1944!

Οι άνθρωποι της κλίκας του Dule, αν και ο αρχηγός τους είναι ήδη βουλευτής πασχίζουν να πάρουν όσες περισσότερες ψήφους γίνεται στα ελληνικά χωριά της Β. Ηπείρου για να μην έχει ο Ελληνισμός άμεση και αυθεντική εκπροσώπηση στην αλβανική Βουλή.

Παράλληλα όμως κάθε ψήφος που προστίθεται υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος από ελληνικά χέρια ουσιαστικά δίνει περίσσοτερες πιθανότητες για είσοδο στη Βουλή του τσάμη Tahiri. 

Αδιάψευστος μάρτυρας για το ποιος πραγματικά είναι και που ανήκει στα αλήθεια ο Dule είναι οι φωτογραφίες της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΔΚ στην Αθήνα, όπου ο προϊστάμενος της κλίκας ΚΕΑΔ είναι μαζί με τους Dashamir Tahiri, Arben Ristani και Hariz Mema, δίνοντας τον κοινό αγώνα τους, ενωμένοι κάτω από την μεγάλη αλβανική σημαία.

Μία αλήθεια που τα ελληνόφωνα μπερισικά ιστολόγια αποκρύπτουν σκόπιμα και επιμελώς!
Μα γιατί; ντρέπονται για τον ηγέτη τους;

Για Ελληνισμό φυσικά ούτε λόγος κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ίσα ίσα που το κοινό ήταν καθαρά αλβανικό και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Berisha, ξεκαθαρίζοντας ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό της παράταξης.
Ήταν παρόντες κάποια πιστά σκυλιά της κλίκας αλλά φρόντιζαν να μην κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους.

Όμως σαν ελληνόφωνοι γενίτσαροι φωνάζουν: 
Ψηφίστε Dule για να βγει βουλευτής ο Tahiri!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.