Σελίδες

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Συγκέντρωση του κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ στους Άγιους Σαράντα

Παρουσία Ελλήνων της πόλης των Αγίων Σαράντα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Βουθρωτός» διεξήχθησαν οι ομιλίες των υποψηφίων του Κόμματος των Ελλήνων κυρίων Χρήστου Κίτσου και Νίκου Κούρη, στις 22 Ιουνίου.
«Η αγάπη για τον τόπο, την πατρίδα μας, την καταγωγή μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, μας κάνει δυνατούς να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Κάναμε τεράστιες προσπάθειες ξεκινώντας από το Φλεβάρη για τη συμμαχία των Ελλήνων για να αποδείξουμε σ’ αυτή τη χώρα ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. Δεν πήραμε δυστυχώς καμία απάντηση και το χειρότερο δεχόμαστε τόνους λάσπη και μίσους. Μα που θα φτάσει αυτό το μίσος και αυτή η κακία; Εμείς όμως δε θα βρίσουμε κανέναν, δε θα συκοφαντήσουμε. Θα απαντήσουμε με αγάπη, με δημοκρατία, θα απαντήσουμε ως Έλληνες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μικρό ψηφοδέλτιο με 18 κόμματα. Το ένα είναι ελληνικό, το μοναδικό. Ξεκάθαρο στη φιλοσοφία του. Κατεβαίνει μόνο του χωρίς να έχει πίσω εξουσίες, χωρίς να έχει οικονομικές ενισχύσεις. Μόνο του, παλικαρίσια, υπερήφανα για να αποδείξει ότι υπάρχουμε σ’ αυτή τη χώρα...
Έχουμε παρακολουθήσει μια λυσσαλέα εκλογική καμπάνια από κάποιους οι οποίοι χρησιμοποιώντας την εξουσία, τις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι για να επιβιώσουν, για να ζήσουν, τους επιβάλλουν να ψηφίσουν το κυβερνών κόμμα. Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ένα κόμμα το οποίο δεν πιστεύουμε, ένα κόμμα που εκφράζει ανθελληνικά αισθήματα; Και γιατί πρέπει να υπάρχει αυτός ο ανθελληνισμός τη στιγμή που η Ελλάδα μας λάμπει από τον πολιτισμό της και έχει προσφέρει τα πάντα γι’ αυτό το λαό;», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κίτσος.
Σε συνέχεια κάλεσε τους Έλληνες της πόλης και όλης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας να κατέβουν στις κάλπες και πριν ψηφίσουν να κάνουν το σταυρό τους και τον σταυρό αυτό να τον βάλλουν εκεί που ανήκει, στο μοναδικό χριστιανικό, στο Κόμμα των Ελλήνων, στον αριθμό 15.
Ο κύριος Νίκος Κούρης εκ μέρους του έκανε επίσης έκκληση στη συνείδηση του κάθε Έλληνα να ψηφίσει το Κόμμα των Ελλήνων γιατί αυτό είναι το στέγαστρο, η ελπίδα, η κιβωτός που μπορεί να λυτρώσει το όραμά μας για καλύτερη ζωή στον τόπο μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Διευκρίνισε ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι ατομικός, αλλά εθνικός, τον οποίο μαζί πρέπει να φέρουμε εις πέρας.
Λόγια απλά, λόγια καρδιάς, λόγια ψυχής θεώρησαν οι ακροατές τα όσα είπαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος των Ελλήνων σ’ αυτή τη σύσκεψη, γι’ αυτό και ανταπέδωσαν με θερμά χειροκροτήματα την κάθε ομιλία εκδηλώνοντας και την απόλυτη στήριξή τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ EEMM
Άγιοι Σαράντα 23.06.2017 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.