Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο ΗΡΩΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ δείχνει ξανά τον δρόμο στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Ενωμένοι οι Αλβανοί στα Σκόπια κατάφεραν ν' αναδείξουν και Πρόεδρο της Βουλής.
Εύγε τους!
Εμείς τι κάνουμε;


Αντί να είμαστε ενωμένοι και να δράξουμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε ένα κόμμα δικό μας που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντά μας και την εθνική μας υπόσταση, κάποιοι λασπολογούν, βρίζουν.
Και να τους πλήρωνε κάποιος, ή ίσως... δεν θα φτάνανε σ' αυτό το σημείο.

Απ' ότι παρακολουθώ το κόμμα των Ελλήνων δεν βρίζει τους αντιπάλους, αλλά κάνει έναν έντιμο, δημοκρατικό και δίκαιο εκλογικό αγώνα, έχει την 15η θέση στο ψηφοδέλτιο και κατεβαίνει ανεξάρτητο.

Είναι νωπές οι τόσες καταπατήσεις των δικαίων της ΕΕΜ από το ΣΚ και τον ηγέτη του. Άλλο τόσο και του ΔΚ με την δίκη των Τιράνων, που ήταν μια δίκη κατά της Ομόνοιας.

Η μνήμη μας ξανά μας αποδεικνύει πως αν και είχαμε από το 1991 δικούς μας, ελληνικής καταγωγής βουλευτές, διαμέσου των αλβανικών κομμάτων, κανένας δεν τόλμησε να μιλήσει και να προβάλει τα δικά μας δικαιώματα που καταπατούνται στην Βουλή, γιατί ήταν δεσμευμένοι με το Πρόγραμμα και το Καταστατικό των κομμάτων που τους ανέδειξαν.


Οπότε είναι μοναδική ευκαιρία, είναι μονόδρομος, ν' αναδείξουμε έναν δικό μας, διαμέσου ενός δικού μας κόμματος, που είναι το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ.

Εγώ τον διάλεξα το δρόμο μου.


Βαγγέλης Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.