Σελίδες

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τραμπουκισμοί αλβανών σε Δερβιτσάνη και Χιμάρα μετά τη διακοπή του αγώνα με τη Σερβία

Αποθρασύνθηκαν τελείως οι αλβανοί μετά τα επιεσόδια στον αγώνα ανάμεσα στην εθνική πμάδα της χώρας τους με την Σερβία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016 και είπαν να δείξουν την "πυγμή" και στον χώρο της Βορείου Ηπείρου. 

Σύμφωνα με έκτακτες πληροφορίες, θρασύδειλοι τραμπούκοι, πιθανότατα από την γενέτειρα των κακοποιών το Λαζαράτι, λίγη ώρα μετά τη διακοπή του αγώνα εισέβαλαν στη Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης με κονβόι αυτοκινήτων ανεμίζοντας αλβανικές σημαίες και βρίζοντας την Ελλάδα!
Σαν να μην τους ικανοποιούσε μόνο αυτό, έριχναν πέτρες προς κάθε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να προκαλέσουν φθορές σε δύο αυτοκίνητα που ανήκουν σε κατοίκους του χωριού.

Ορισμένοι Δερβιτσιώτες πήγαν στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου χτύπησαν τις καμπάνες για να συγκεντρωθούν οι χωριανοί και ενωμένοι να απαντήσουν όπως έπρεπε στην ιταμή πρόκληση.
Κάποια στιγμή ακούστηκαν και πυροβολισμοί, που ρίχτηκαν πιθανότατα στον αέρα για εκφοβισμό των εισβολέων. 
Λίγο αργότερα η αγέλη των αλβανών αποχώρησε από την Δερβιτσάνη, υπερήφανη προφανώς για το... κατόρθωμα της.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αλβανοί βγήκαν να πανηγυρίσουν με ερυθρόμαυρες σημαίες και στη Χιμάρα φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα.

Αυτά να τα ακούει η ελληνική κυβέρνηση που το πολύ πολύ να πει ότι "τέτοια μεμονωμένα περιστατικά δεν θα διαταράξουν τις άριστες ελληνοαλβανικές σχέσεις..."

6 σχόλια:

  1. Εγω θα φταιω αμα αρχισω να βριζω τωρα;Πειτε μου;Μπορω να ειμαι κοσμια με αυτα που διαβαζω;Μου την δινει που αυτοι οι υπανθρωποι εκει κανουν οτι γουσταρουν,μου τη δινει που το κρατος ειναι ενα μπ@@@@ελο.Μην νομιζετε οτι κι εμεις περναμε καλα εδω που ειμαστε(στην υπολοιπη Ελλαδα)ολους μας εχουν γραμμενους.Αλλα και ο λαος στην πληρη αποχαυνωση.Τι σκατα περιμενουμε για να ξεσηκωθουμε;
    Ελισαβετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου δεν τους πεταμε με τιε κλωτσιες εμεις φταιμε που ανεχομαστε τα βρωμοσκυλα στην χωρα μας και αν πουμε και κατι ειμαστε και ρατσιστες..και ακονη δεν εχουμε δει τιποτα σε 20 χρονια θα τα δουμε ολα που θα ειναι 15 εκατομυρια και εμεις ουτε 8..στα σχολεια σε καθε ταξη εχει και δεκαπεντε αλβανακια..ξυπνηστε μαλακες ελληνες πριν να ειναι πολυ αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντιδραση σε τετοια φαινομενα πρεπει να εχει αντιφασιστικα και ΟΧΙ εθνικιστικα χαρακτηριστικα.... θυμηθειτε μετα την ηττα απ την αλβανια πριν κανα 10χρονο που βγηκαν καποιοι ουγκανελληνες και βαρουσαν οποιον αλβανο εβρισκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λες καλα... Προκαλουσαν τοτε οι αλβανοι γι αυτο φαγαν κυνηγι πανελληνιως.

      Διαγραφή
    2. μου αρεσει που για σενα οι Ελληνες ειναι ουγκανελληνες και οι αλλοι Αλβανοι, επισης θιχτηκες που καποιοι Ελληνες πλακωσαν στις μαπες τους Αλβανοπιθηκους.... të dua

      Διαγραφή
  4. Στην Ελλάδα του 2014 οποιος συμφωνει με τον ρατσισμο εναντιον των Ελληνων, και την εξαθλιωση τους, υποτιθεμενος δηθεν αντιφασιστας, ειναι προδοτης ανθελληνας και θα πρεπει να φυλακιζεται η εξοριζεται απο την χωρα, ωστε να μεινουν οι γνησιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.