Σελίδες

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Με τιμές εθνικού ήρωα έθαψαν οι Αλβανοί τον κατάδικο Ηλία Καρέλη - Και τα ελληνόφωνα ΜΜΕ τον... αγιοποιούν

«Ο Αλβανός μετανάστης, Ηλία Καρέλη, που δολοφονήθηκε από τις ελληνικές αρχές, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Έλληνα δεσμοφύλακα, οδηγήθηκε στο τελευταίο σπίτι του, όπου οι συγγενείς τύλιξαν το φέρετρό του 42χρονου με την αλβανική σημαία, τονίζοντας με τον τρόπο αυτόν την αγανάκτηση  τους για το γεγονός.

»Το φέρετρο είχε καλυφθεί με την εθνική σημαία, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι έφεραν την αλβανική σημαία κατά την κηδεία στο Ζούπαν του Φιέρε.

»Ο Καρέλη, βασανίσθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα, μετά το φόνο του διέπραξε κατά ενός των φυλάκων των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου από το 2006 έκτιε ποινή φυλάκισης για ληστεία», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.



Και τα ελληνόφωνα (γιατί ελληνικά δεν αξίζουν να τα χαρακτηρίσουμε) ΜΜΕ - Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης - δεν πάνε πίσω. Ούτε λίγο πολύ έχουν δημιουργήσει για τον αλβανό κακοποιό μία εικόνα ιερομάρτυρα. 
Το πιο εξοργιστικό είναι ότι για τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη που δολοφονήθηκε τόσο άγρια από τον βαρυποινίτη δεν έδειξαν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. 
Το έργο το έχουμε ξαναδεί στις υποθέσεις Σορίν Ματέι και Ρόμπερτ Ζίλιν.
Πόση ξεφτίλα πια;    

1 σχόλιο:

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.