Σελίδες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ποιοι ομογενείς εκλέχθηκαν στην Ίμβρο για τις δημοτικές εκλογές


imvros

Οι Δημοτικές εκλογές της Κυριακής στην Τουρκία ανέδειξαν στην Ίμβρο πολλούς νέους ομογενείς στην τοπική αυτοδιοίκηση ως κοινοτάρχες και συμβούλους, με τους Ίμβριους ειδικά εκείνους του εξωτερικού να δίνουν δυνατό παρόν στις κάλπες.
Συγκεκριμένα στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων προβάδισμα πήρε ο συνδυασμός με κοινοτάρχη τον Στράτο Ζούνη και συμβούλους τους Στέλιο Οκομούση, Στράτο Κουτουφό, Κώστα Ζωρλό και Παύλο Μπενάγκο.
Στα Αγρίδια επανεξελέγη ο Δημήτρης Ψαρός με συμβούλους την Κορνηλία Μαρίνου, τον Χρήστο Βογιατζή, το Νικόλαο Ζούνη και τον Αθανάσιο Ψαρό.
Στο Γλυκί νικητής αναδείχτηκε ο Αργύρης Μπαχτσεβάνης με συμβούλους τους Γιώργο Ασανάκη, Βασιλική Κριζάκη, Ζωγραφίνα Σκοτεινιάδου, Ζαχάρω Ποτάμι και τον Στέλιο Καημένο.
Ενώ τέλος στο Σχοινούδι αναδείχτηκε ο συνδυασμός του Nuh Nayir με τρείς ακόμα ομογενείς συμβούλους τον Ιωακείμ Ρεξίνη, το Νικόλαο Βλάχο και τον Παναγιώτη Μαλλιάρη.

Επίσης, στην Παναγία στον συνοικισμό Φραντζή εκλέχτηκε ως σύμβουλος η Ιωάννα Βουλγαρέλλη.
Στο Δήμο της Ίμβρου αναδείχτηκε ο υποψήφιος με το κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ünal Çetin κερδίζοντας τον προκάτοχο της θέσης και υποψήφιο με το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) Yücel Atalay.
Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων εύχεται σε όλους τους νεοεκλεγέντες ομογενείς καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και καλή σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.