Σελίδες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Αλέκος Λιάγκος από την Δίβρη Αγ. Σαράντα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα πληθαίνει και ο αριθμός των Βορειοηπειρωτών που αναμετρούνται, μαζί με τους Ελλαδίτες, για κάποιο χρίσμα.

Για το χρίσμα του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Λαρισαίων, στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου,  αγωνίζεται και ο Βορειοηπειρώτης Αλέκος Λιάγκος, με καταγωγή από τη Δίβρη περιοχής Θεολόγου των Αγ. Σαράντα και μόνιμος κάτοικος Λάρισας.

Απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Τιράνων ως Πολιτικός Μηχανικός, ο Αλέκος εργάστηκε, αφού αναγνωρίστηκε το πτυχίο του στην Ελλάδα, σε διάφορες οικοδομικές εργασίες. Για τις ικανότητές του διετέλεσε για δύο χρόνια Ειδικός Σύμβουλος Αντιπεριφέρειας Λαρίσης με τον κ. Ζήση Γρηγορίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών «ο Πύρρος».

Οι Λαρισαίοι, όσοι τον γνώρισαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια γιατί στο πρόσωπο του Αλέκου είδαν την σοβαρότητα, την αγωνιστικότητα και την ειλικρίνεια.
Αγαπητός με την παρέα, κοινωνικός και δραστήριος στο βορειοηπειρωτικό, αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαρισαίων με τον συνδυασμό της κυρίας Ρένας Καραλαριώτου, ζητώντας και την υποστήριξη όλων των Βορειοηπειρωτών που έχουν το δικαίωμα ψήφου στην εκλογική αυτή περιφέρεια.

Αναδεικνύοντας τον Αλέκο Λιάγκο, θα έχουμε μια ακόμη πρόσβαση στα τεκταινόμενα του Δήμου Λαρισαίων σε όφελος των Βορειοηπειρωτών.


(από επιστολή αναγνώστη μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.