Σελίδες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο απόλυτος εξευτελισμός της Ελληνικής Δικαιοσύνης - Ομολογία Γεν. Γραμματέα Κυβέρνησης: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής!

Η συνομιλία - ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.








www.xryshaygh.com


Παραιτήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος


Παραιτήθηκε από γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου ο Τάκης Μπαλτάκος μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη συνομιλίας του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
«Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη γραπτή του δήλωση, με την οποία ανακοινώνει ότι υπέβαλλε την παραίτησή του, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
Όπως, ειδικότερα, υποστήριζει ο κ. Μπαλτάκος για το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον κ. Κασιδιάρη, «λόγω της γειτνίασης των γραφείων της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης και της Χ.Α. στη Βουλή» είχε «συμπτωματικές συναντήσεις με τους βουλευτές του κόμματος αυτού». «Σε μία από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κυρίων Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως».
Ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης ο κ. Μπαλτάκος αναφέρει ότι ο κ. Κασιδιάρης «ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνομωσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες και εκείνος αλλά και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.».
«Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις» συνεχίζει ο πρώην ΓΓ της Κυβέρνησης και προσθέτει: «Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλον, δηλαδή την απαλλαγή από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί σκευωρίας δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα».
Άλλωστε, όπως αναφέρει, τις επόμενες ημέρες, όταν προέκυψαν νεότερα στοιχεία «είχα την ευκαιρία την ευκαιρία να πω στον κ. Κασιδιάρη και σε άλλους - και μάλιστα παρουσία πολλών μαρτύρων - ότι δεν υπάρχει σκευωρία ή συνωμοσία εναντίον τους, συζήτηση την οποία φυσικά δεν δημοσιοποίησε ο εν λόγω βουλευτής».
«Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε», υπογράφει με την ιδιότητα του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης ο κ. Μπαλτάκος.

από Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.