Σελίδες

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέβαλε από το ευρωψηφοδέλτιο του μουσουλμάνα ρομά επειδή δεν δήλωνε τουρκάλα!!!


Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησηςΣε άμεση διαγραφή πρέπει να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Δημήτρη Χριστόπουλου αφού ο συγκεκριμενος αναγνώρισε τουρκική μειονότητα στην Θράκη κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης, "εξαέρωσε" τις κοινότητες των Πομάκων και των μουσουλμάνων Ρομά ως να μην υπάρχουν βαφτίζοντάς τους Τούρκους (έχουμε και το αδίκημα του ρατσισμού δηλαδή) και παραδέχθηκε δημοσίως τον υπόγειο πόλεμο, που κήρυξε εναντίον της Σουλεϊμάν Σαμπιχά της Ελληνίδας μουσουλμάνας Ρομά, μιας δυναμικής γυναίκας που καταγγέλει χρονια τώρα τον τουρκικό εθνικισμό, και την αδυναμία του ελληνικού κράτους να προστατέψει Πομάκους και Ρομά.
 
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας είναι προσωπικά υπέυθυνος σε περίπτωση που ο Δ. Χριστόπουλος παραμείνει υποψήφιος ευρωβουλευτής του κομματος. "Λερώνει" ολόκληρο το κόμμα ως "τουρκόφρων" κόμμα.
 
Η δήλωση είναι πολύ "βαριά" για να μείνει αναπάντητη και να μην υπάρξει άμεση αποκήρυξη του ευρωβουλευτή και κάθε σχετικής τάσης. Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περιπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει τουρκολαγνικά αισθήματα και στρέφεται κατά των εθνικών συμφερόντων, ακολουθώντας το παράδειγμα του ΚΚΕ την εποχή που διακήρρυσε την απόσχιση της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό.
 
Στον ΣΥΡΙΖΑ έδιωξαν την Σαμπιχά Σουλεϊμάν ως εθνικίστρια γιατί η γυναίκα πάντοτε δήλωνε Ελληνίδα μουσουλμάνα Ρομά, και ο Δημήτρης Χριστόπουλος δηλώνει ευθαρσώς ότι την πολέμησε για να φύγει και το χειρότερο-άκουσον άκουσον- ότι υπάρχει αδιαίρετη τουρκική μειονότητα. Επίσημο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται την Συνθήκη της Λωζάνης και ρατσιστικά όλους τους μουσουλμάνους τους ορίζει ως Τούρκους! Για τον κύριο αυτόν δεν υπάρχουν Πομάκοι, και Ρομά, είναι όλοι Τούρκοι.
 
Εργάστηκε για την απομάκρυνση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Δημήτρης Χριστόπουλος . 
 
«Βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα», τονίζει καταγγέλοντας την κ. Σουλεϊμάν, που δηλώνει ότι «είναι μειονότητα μέσα στην μειονότητα» και ότι την απειλεί ο τουρκικός εθνικισμός, καθώς η ίδια δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία. 
 
«Από τη στιγμή που η ελληνική πολιτική στη Θράκη άλλαξε και από πολιτική διακρίσεων έγινε «ισονομία – ισοπολιτεία» οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέος κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, «πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών». Με το «γένος» δεν τα πάω καλά, όχι διότι δεν μου αρέσει το Πατριαρχείο αλλά διότι είμαι πολίτης ενός νεωτερικού σύγχρονου κράτους. Έτσι νομίζω τουλάχιστον» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χριστόπουλος στο portal XanthiPress.gr. 
 
«Στο επίδικο της υποψηφιότητας που ευτυχώς ανακλήθηκε και δηλώνω δημοσίως ότι δούλεψα για αυτό, λέω πως ένα πράγμα είναι να λέει ένας αριστερός μειονοτικός της Θράκης ότι «δεν είμαι μουσουλμάνος διότι είμαι άθεος», και άλλο να λέει η κυρία ότι «με καταπιέζει ο τουρκικός εθνικισμός». Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει την απλή αλλά κρίσιμη διαφορά που καθιστά κάποιους μειονοτικούς σύμβολα έκφρασης συντροφικής συνύπαρξης και αλληλεγγύης και κάποιους άλλους (κάποιες εν προκειμένω) δούρειους ίππους του ενός εθνικισμού στον άλλον» καταλήγει στην συνέντευξή του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Δηλαδή ο κ.Χριστόπουλος επιβάλλει στην Σ.Σαμπιχά πως θα νιώθει, και τον πείραξε που δεν νιωθει Τουρκάλα, και δεν γουστάρει να έχει πάρε δώσε με το Προξενείο.
 
Με ένα τηλεφώνημα από τον γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, χωρίς να δοθούν κάποιες εξηγήσεις ενημερώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα η Ελληνίδα Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν για την απομάκρυνσή της από το ευρωψηφοδέλτιο του του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
«Δεν παραιτήθηκα, με απέπεμψαν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
 
Δήλωσε μάλιστα ξαφνιασμένη καθώς όπως επισήμανε, «H Kεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό...» και εκτίμησε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ  «φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης»!
 
Στην ίδια συνέντευξη η ακτιβίστρια κατήγγειλε ότι «πριν από κάποια χρόνια δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους τούρκικης καταγωγής» ενώ μιλώντας για τα επόμενα βήματά της ανέφερε ότι «θα το δούμε στην πορεία αν θα ξαναασχοληθώ με την πολιτική εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία».
 
Η κυρία Σαμπιχά κατηγορήθηκε ότι έχει εθνικιστικές απόψεις, που δεν ταιριάζουν με την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διατηρεί και κακές σχέσεις με το μουσουλμανικό, τουρκικής καταγωγής μειονοτικό κομμάτι της Θράκης.
 
Από την πλευρά του ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, υποστήριξε μιλώντας στο ίδιο ραδιόφωνο, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποφάσεις όχι με βάση της μεγιστοποίηση των ποσοστών του αλλά βάσει και άλλων ισορροπιών που πρέπει να τηρούνται»
 
Αφού νοιάζονται τόσο πολύ για την ιδεολογία στον ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίζουν ότι η μη αναγνώριση των κοινοτήτων των μουσουλμάνων Ρομά και των Πομάκων και να τους ονομάζεις όλους Τούρκους παρά τη θέλησή τους συνιστά ρατσισμό. Η δε αναγνώριση τουρκικής μειονότητας συνιστά παράβαση των νόμων του κράτους. Να πράξει τα δέοντα  ΣΥΡΙΖΑ και να διαγράψει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του, διότι αυτά που ειπώθηκαν δεν μαζεύονται με τίποτα.
 

από Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Θ.Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν 

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ο Θεόδωρος Πάγκαλος επικαλούμενος την εμπειρία του ως πρώην υπουργός Εξωτερικών, κατήγγειλε την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στο ζήτημα της Σουλεϊμάν και το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αποπέμποντάς την, έκανε «τεμενά στον Ερντογάν» και κήρυξε «πίστη στα θέσφατα του προξενείου».

«Το τουρκικό προξενείο είναι κράτος εν κράτει στην Κομοτηνή. Και σας θυμίζω ότι είχα προτείνει -και κανείς δεν με υποστήριξε, ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου ούτε ο Κώστας Σημίτης- την κατάργησή του. 

» Επειδή υπάρχουν οι μουσουλμάνοι εκεί, δεν έχει δουλειά. Είναι υπόθεση των ελληνικών Αρχών, είναι έλληνες πολίτες και όποιος θέλει Προξενείο, ας πάει στη Θεσσαλονίκη. Το προξενείο ασκεί εξουσία στη Θράκη, που είναι τελείως απαράδεκτο, την κυνήγησε και τη διέγραψε (σ.σ. της Σουλείμάν).

» Και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τεμενά στον Ερντογάν και κηρύσσει πίστη στα θέσφατα του προξενείου να την απολύσει από τους συνδυασμούς, διότι δεν παραιτήθηκε, και την αντικατέστησε με έναν νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ, κοντινό συνεργάτη του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ και έχει άριστες σχέσεις με το προξενείο. 

» Την έβγαλε το προξενείο, διότι ήταν ανεξάρτητη από αυτό και είχε έρθει σε αντίθεση μαζί του και ήταν Μουσουλμάνα, Ρομά και γυναίκα, και έβαλε τον άνθρωπό του στους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν!»

από in.gr

Το σχόλιο μας: Τον γενίτσαρο Χριστόπουλο τον "θαυμάσαμε" το 2007 σε μια ημερίδα που διοργάνωσε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για τους τσάμηδες, τους οποίους κατά την εισήγηση του υπερασπιζόταν με πάθος. Έλεγε για τα δεινά και τους διωγμούς που τράβηξαν (οι συνεργάτες των ναζί) από τους μοναρχιφασίστες Έλληνες και ότι πρέπει να αποκατασταθούν. Κατά τ' άλλα αυτόν τον άθλιο τον πληρώνει ο ελληνικός λαός για να προπαγανδίζει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κάθε τι ανθελληνικό. 
Από κει και πέρα από τους Έλληνες ψηφοφόρους ύστερα κι από αυτό δεν δικαιολογείται πλέον η άγνοια.

Όποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Έλληνας. Τέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.