Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Φ. Κρανιδιώτης: Να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια από τον ανθέλληνα Δήμαρχο Χιμάρας - Που ήσασταν το 2014 κύριε Φαήλο;

Όσο ο Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει τα δικά του ΜΜΕ, με τον παλιό καλό σοβιετικό τρόπο, κι ο Μητσοτάκης αγωνίζεται στα Μαρμαρένια Αλώνια για τους πτωχούς ιδιοκτήτες των μη αδειοδοτηθέντων, οι εχθροί μας δουλεύουν εναντίον μας με σχέδιο και ιταμές πράξεις.

Στην Απειρωτάν Χειμάρρα, στην Χειμάρρα των Ηπειρωτών, στην πατρίδα του απελευθερωτή Σπυρομήλιου, στην πόλη που είναι για την Β. Ήπειρο ό,τι η Μάνη για την Πελοπόννησο και τα Σφακιά για την Κρήτη, ο αλβανικός σωβινισμός επελαύνει.

Ο δήμαρχος της Χειμάρρας, ο Jorgo Goro του Sokrat και της Semine, αποφοίτησε από το Στρατιωτικό Λύκειο Τιράνων, μετά από την Στρατιωτική Ακαδημία και ήταν οργανωμένος στην νεολαία του Χότζα. Τύποις κι από γονίδια είναι μισός Έλληνας αλλά στην ουσία και στην ψυχή Τουρκαλβανός, όπως η μάνα του.
Ήταν από αυτούς που ήρθαν κι έφαγαν ψωμί στην Ελλάδα τα δύσκολα χρόνια κι ύστερα γύρισε και δραστηριοποιήθηκε πολιτικά με το Σοσιαλιστικό κόμμα, τότε του Φάτος Νάνο και τώρα του ανθέλληνα σωβινιστή και συνεργάτη του Ερντογάν, του Έντυ Ράμα, όπου συνωστίζεται η πλειοψηφία των ανακυκλωμένων κομμουνιστών του Χότζα, Αλβανοί και ελληνόφωνοι γενίτσαροι.

Οι Αλβανοί σωβινιστές έχουν σταθερά στο στόχαστρο τον χειμαρριώτικο Ελληνισμό, διότι αν σπάσουν την Χειμάρρα, έχουν μαχαιρώσει στην καρδιά όλη την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, αυτήν που σύμπασα η ελλαδική αριστερά, όχι μόνον την αγνόησε αλλά την κατασυκοφάντησε και της επιτέθηκε.

Σημερινός υπουργός, αγράμματο νούμερο, που πρωτοστατεί σε λεκτικούς τραμπουκισμούς κι έχει παντρέψει τον Τσε Γκεβάρα με τις σαμπάνιες, ως φοιτητής της ΠΣΚ του ΚΚΕ, πρωτοστατούσε σε επιθέσεις στους Βορειοηπειρώτες πατριώτες, όταν τολμούσαν να διαδηλώνουν κατά των Αλβανών κομμουνιστών, τους οποίους υπερασπιζόταν με την ίδια ζέση που τώρα κάθεται στα τέσσερα στους Γερμανούς αλλά με …αριστερή μνημονιακή τσαχπινιά. Αλλά γι’ αυτόν άλλη φορά.

Όλο το ανθελληνικό ληστρικό κόλπο παίζεται στις περιουσίες, ιδίως στα παραλία της Χειμάρρας και στους τίτλους ιδιοκτησίας. Εκτός από λόγους πολιτικούς, την εκδίωξη των μισητών Ελλήνων, τηρώντας τις αλβανικές ληστρικές παραδόσεις, θα έχουν και το όφελος από φιλέτα ακινήτων, τα οποία θα αρπάξουν.

Βασικό εργαλείο της δόλιας αυτής πολιτικής είναι ο Γκόρο.
Για να μπορέσει να εκλεγεί, έγινε συνένωση με αλβανικό δήμο, ώστε το εκλογικό σώμα να «εμπλουτιστεί» με ικανό αριθμό Τουρκαλβανών ψηφοφόρων από την Βράνιστα, ενώ φυσικά τηρήθηκαν δυο παραδόσεις: οι Έλληνες της Χειμάρρας ήταν διχασμένοι και το ΥΠΕΞ αναχάραζε σαν αγελάδα που βλέπει τα τρένα να περνούν.

Ο Γκόρο εμπόδισε την δημιουργία κτηματολογίου, γκρέμισε την Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, ενώ ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, για να …τιμήσει την εθνική εορτή, μοίρασε ειδοποιητήρια για κατεδαφίσεις, με προειδοποίηση 5 ημερών, σε 19 ελληνικές οικογένειες.
Όπως δε, είχε αποκαλύψει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πέρυσι, ο Γκόρο επί της προηγούμενης κυβέρνησης, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 14/5/2014 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, πήρε και την ελληνική ιθαγένεια!

Δηλαδή ο απηνής διώκτης των Ελλήνων έχει πλέον ελληνική ταυτότητα, μπαινοβγαίνει στην Ελλάδα, ψηφίζει κιόλας, πιθανώς κάνει και τις διακοπές του εδώ κι ύστερα, φρέσκος και ανανεωμένος, γυρίζει στην Χειμάρρα για να γκρεμίσει εκκλησίες, να αρπάξει περιουσίες, να καταδιώξει Έλληνες.
Είναι η πλέον εμβληματική απόδειξη για τον προβληματικό τρόπο με τον οποίο δίνεται η ελληνική ιθαγένεια, χωρίς στοιχειώδη έλεγχο του τι καπνό φουμάρει ο όποιος αιτών. Όταν μια χώρα δίνει την ιθαγένεια της σε εχθρούς της, τότε κάτι πολύ σοβαρό δεν πάει καλά.

Γι’ αυτό η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι κάθετα κι αυστηρά εναντίον της απονομής της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη με αυτοματισμούς και χωρίς αυστηρό έλεγχο. Η συνέντευξη και η έρευνα για το ποιόν του αιτούντος πρέπει να είναι εξονυχιστική.
Μόνον όποιος είναι διατεθειμένος να πεθάνει γι’ αυτήν την Πατρίδα και αποδεικνύει την αγάπη του γι’ αυτήν, δικαιούται την τιμή του Έλληνα πολίτη.

Όσο συμβαίνουν αυτά, η μετεμψύχωση του Μπουχάριν, του Αντρέϊ Γκρομύκο και του Ταλλεϋράνδου, ο Έλλην ΥΠΕΞ, βγάζει ανακοινώσεις, που μόνο ο τσαμπουκάς του … Κουμουτσάκου είναι πιο σκληρός από αυτές.
Οι Αλβανοί κατσαπλιάδες φυσικά, από τον Γκόρο ως το αφεντικό του τον Ράμα, τώρα που πιάνουν τα κρύα χρησιμοποιούν τις ανακοινώσεις του Κοτζιά για προσάναμμα κι αν το χαρτί τους είναι μαλακό, για κάτι άλλο.
Για να μην λέμε πολλά, επί του πρακτέου:
Η ληστρική συμπεριφορά των Αλβανών σωβινιστών αντιμετωπίζεται μόνον με τον βούρδουλα κι όχι με κωλόχαρτα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, είναι να αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια του Γκόρου λόγω της ανθελληνικής δράσης του και να του απαγορεύσει την είσοδο στην Ελλάδα, όπως έχει γίνει με πλήθος τουρκόφρονων από την Θράκη. Προβλέπεται από το άρθρο 17 του Κώδικα περί Ιθαγένειας.

Με την ανακοίνωση της αφαίρεσης της ελληνικής ιθαγένειας του Γκόρου και την κήρυξη του ως ανεπιθύμητου προσώπου για την Ελλάδα, να ταχθεί με αυστηρή ρηματική διακοίνωση ολιγοήμερη προθεσμία στην αλβανική κυβέρνηση για αποκατάσταση όλων των περιουσιών των Ελλήνων, σεβασμό κι αποκατάσταση όποιων μνημείων και εκκλησιών εθίγησαν και έναρξη δημιουργίας νόμιμου κτηματολογίου με διεθνή επίβλεψη.

Εάν δεν συμμορφωθούν άμεσα, τότε επιβολή αυστηρών οικονομικών και πολιτικών κυρώσεων και ισχυρή στρατιωτική παρουσία στην Ήπειρο και στο Ιόνιο.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

www.antinews.gr/


Το σχόλιο μας: Συμφωνούμε απόλυτα με τα γραφόμενα του κ. Κρανιδιώτη. Θα θέλαμε όμως να ρωτήσουμε τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς αν θυμάται ποιος ήταν Πρωθυπουργός της Ελλάδας το 2014 χρονιά που δόθηκε η ελληνική υπηκοότητα στον γενίτσαρο Γκόρο αλλά και χρονιά στην οποία η Ελλάδα ως προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο άναψε το πράσινο φως ώστε να λάβει η Αλβανία καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας.
Αν δεν θυμάται να του θυμήσουμε ότι Πρωθυπουργός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς τον οποίο ο κ. Κρανιδιώτης λιβάνιζε νύχτα - μέρα...
Δεν τον θυμόμαστε να αντιδρούσε ανοικτά σε αυτές τις εγκληματικές ενέργειες της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.