Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Θρασύτατος ο γενίτσαρος Γκόρο: Όλα τα κάνω για το καλό της Χιμάρας!

Στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄ μίλησε  σήμερα ο Δήμαρχος  Χειμάρρας Γιώργος Γκόρος και απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων που του τέθηκαν, όπως για τα ειδοποιητήρια που στάλθηκαν ανήμερα της 28ηςΟκτωβρίου μόνο σε 19 οικογένειες της ομογένειας, τις σχέσεις του με τον Έντι Ράμα και την ανάρτηση του για την Ακρόπολη, τις δηλώσεις του κ. Βαγγέλη Ντούλε που τον χρήζουν ως πρωτεργάτη  σε ανθελληνικές κινήσεις παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι ομογενής και έχει την ελληνική ιθαγένεια και άλλα ζητήματα. Χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης που ακολουθεί:
- Ότι κάνω το κάνω για το καλό της Χειμάρρας και υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την Κυβέρνηση ώστε να γίνουν επενδύσεις στην περιοχή που θα φέρουν ανάπτυξη…
- Δεν έχει να κάνει με το Ελληνικό στοιχείο. Αν δεν επενδύαμε στην περιοχή θα λέγανε γιατί δεν το κάναμε. Και εγώ ζω εκεί, έχω φίλους και συγγενείς και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να βγούνε πιο κερδισμένοι. Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει στην Αυλώνα, το Δυρράχιο, την Κορυτσά….
- Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στάλθηκαν τα ειδοποιητήρια στις 28 Οκτωβρίου. Το Δημαρχείο είναι πάρα πολύ προσεκτικό σε αυτά τα θέματα….
- Από τα 19 κτίρια μόνο ένα είναι κατοικήσιμο. Ψάχνουμε πάνω από 3 μήνες να βρούμε τους ιδιοκτήτες και όλα έχουν γίνει με νόμιμο τρόπο. Θα σας φέρω τα χαρτιά αλλά η ανάπτυξη μπορεί να έχει και λίγο πόνο. Θα βοηθήσουμε πάνω από 500-1.000 οικογένειες  έστω κι αν πειράξουμε  19…
- Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας  είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένος στην περιοχή μας και θέλει την ανάπτυξή της. Να ξέρετε ότι πολύ καλός φίλος της Ελλάδας και των Ελλήνων και θέλει οι σχέσεις των δύο χωρών να είναι όσο γίνεται καλύτερες….
– Ο κ. Ντούλε μόνος του έφυγε από τη συνεργασία με τον Πρωθυπουργό. Το ΚΕΑΔ  είναι ένα κόμμα που μόνο κλαίγεται και καταντά μόνο για κλάματα εξυπηρετώντας πολιτικά μικροσυμφέροντα  που προσπαθούν να βάλουν στο παιχνίδι και την Ελλάδα…
Ακούστε τη συνέντευξη


To σχόλιο μας: Απύθμενο το θράσος του γενίτσαρου Δημάρχου Χιμάρας Γκέργκι Γκόρο που άφησε να παρουσιάζεται ως "ομογενής". 
Θα σταθούμε μόνο σε ένα σημείο από τη συνέντευξη του. Σε αυτό που είπε ότι "Θα βοηθήσουμε πάνω από 500-1.000 οικογένειες". Δεν εξήγησε όμως ότι οι οικογένειες που θα βοηθηθούν θα είναι είτε των αλβανών εποίκων που είναι ήδη στη Χιμάρα, είτε των αλβανών που κατάγονται από το Βρανίστι, επαρχία που εδώ και ένα χρόνο έχει συνενωθεί με τον Δήμο Χιμάρας, είτε αλβανών από διάφορες περιοχές της χώρας. 
Από τους ντόπιους Χιμαραίους άντε να βοηθηθούν καμιά εικοσαριά οικογένειες ρουφιάνων, υπαλλήλων - φανατικών ψηφοφόρων του Γκόρο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.