Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Στο περίπτερο της οργάνωσης "Τσαμερία" ο αλβανός Υπουργός Εξωτερικών! Τα βλέπει αυτά το ελληνικό ΥΠΕΞ;Συνεχίζει να προκαλεί στο σύνολο του το αλβανικo καθεστώς του Rama! 
Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Ditmir Bushati, ο οποίος επισκέφτηκε στις 12 Νοεμβρίου, το περίπτερο της ανθελληνικής οργάνωσης "Τσαμερία", στο πλαίσιο έκθεσης βιβλίου που διοργανώνεται στα Τίρανα. 

Την προκλητική φωτογραφία από την επίσκεψη του αλβανού Υπ. Εξωτερικών στο περίπτερο της οργάνωσης που καλλιεργεί και διαδίδει το μίσος εις βάρος του Ελληνισμού και της Ελλάδος και που είναι κοινό μυστικό ότι έχει σχέσεις με ακραίους ισλαμικούς κύκλους που χρηματοδοτεί η ίδια η Τουρκία, την ανέβασε ο Glevin Dervishi, εκπρόσωπος Τύπου του αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών!

Τη συγκεκριμένη λήψη μάλιστα την ονόμασε "φωτογραφία της ημέρα"!

Σαν να μην φτάνουν όλα τα άλλα στο περίπτερο, όπως βλέπουμε, περιλαμβάνεται σε περίοπτη θέση και μία εικόνα με την προτομή του αρχαίου Βασιλέως των Ηπειρωτών Πύρρου, προσπαθώντας να μαγαρίσουν αυτή την μεγάλη προσωπικότητα της Ελληνικής Ιστορίας.

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, που απαγορεύει τον όρο "Βόρειος Ήπειρος" τα βλέπει αυτά; Τι έχει να πει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.