Σελίδες

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κέντρο διερχομένων Αλβανών έγινε το ακριτικό Πωγώνι

• «Για διαρρήξεις, κλοπές, ληστείες αλλά και φόνους σε καθημερινή βάση» στο ακριτικό Πωγώνι, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστάνιανης, ζητώντας τη λήψη μέτρων. 

«Ενώ τα χωριά μας -αναφέρεται μεταξύ άλλων- έχουν γίνει κέντρο διερχομένων από ξενομπάτες  Αλβανούς κακοποιούς, που μεταφέρουν όπλα, ναρκωτικά αλλά και ξεχασμένες ασθένειες, οι υπεύθυνοι “του κράτους των Αθηνών”, δεν φαίνεται να ανησυχούν. Ο κ. Δένδιας πολιτικός προϊστάμενος του κατ’ ευφημισμόν Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μάλλον αγνοεί που βρίσκεται το Πωγώνι και τα όσα γίνονται εδώ.



Οι βουλευτές των Γιαννίνων όλων των κομμάτων, το μόνο που τους απασχολεί  είναι η επανεκλογή τους, αδιαφορώντας για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι κάτοικοι των χωριών μας.


Παράλληλα ο περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης και ο δήμαρχος Πωγωνίου κος Κ. Καψάλης, ζητούσαν επίμονα και συναντήθηκαν με τον κ. Δένδια, σε μία καθαρά επικοινωνιακή προεκλογική συνάντηση χωρίς όμως να αλλάξει τίποτε στην περιοχή ως προς την ασφάλειά μας».


Καταλήγοντας καλούν τους υπεύθυνους να  πράξουν τα δέοντα για την συστηματική φύλαξη των συνόρων για να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. 

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.